kennyR
Çevirmen
Yalnızca doğru pozu seçerek ilerlediğin takdirde bir hata ile karşılaşmamış olman lazım.Vicky sahnesinde foto düzenlemesi yapmak istediğimde hata veriyor atıyor ne yapmam lazım
Yalnızca doğru pozu seçerek ilerlediğin takdirde bir hata ile karşılaşmamış olman lazım.Vicky sahnesinde foto düzenlemesi yapmak istediğimde hata veriyor atıyor ne yapmam lazım
Knk ufak kız varya onu bir türlü sikemedim ne yapmaliyimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Çantanı açıp tornavidayı seç, sonra cama tıkla.Oyunun en başında cam kırma kısmı geçemediği tornavidayı bulup kaldım nasıl geçiliyor
rehbere nerden ulaşabilirimRehberi yayınlanmış artık geçmesi daha kolay. Yapanların eline sağlık.
Discord sunucumuzda #türkçe-rehberler kanalında mevcut.rehbere nerden ulaşabilirim
Reklam geçmede takılıyorum ben devam etmek icin tıklayın diyor tikliyorum yeni bi sayfaya atıyor.link geçmek için orayı sa geç siyorum saçma sapan sitelere atıyor indirme bağlantısi a atmıyor
Karekterin adı ne ise o sen değiştirmiş isen o adlaptop şifresi ne
Envanterinden tornavidayı seçtikten sonra camdan kaçabiliyorsun.Ya amk su hastaneden çıkmıyor tornavidayla cama falanda basilmiyor Allah yoluyla mi kaccam hastaneden bune ammk
Selam bana söylermisin kola sex photonu nazil yaparizGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
merhaba ya bu ıpucunda zeynebın odasına gıt orda olmayacak ama baska bısey bulacaksın dıyor oyunda 10 gundur odaya gıdıyom kör olacam bısı bulamadım ilerleyemedımGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın