benim yatağa bu olay önce geldi şimdi yatak her saat tıklayıp yapıyorum ama bir türlü olmuyorBende bunu yapamıyorum acaba çözümü nedir? Birkaç kez yatağa yattım ve lola yatağa geldi fakat sonrasında hiçbir şey olmuyor
Oyunun başında hastaneden çıkamıyorum cam açılmıyor dışarı çıksam Hapise atıyorlar onu nasıl yapabilirimGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
Öncelikle çekmeceden kıyafeti ve tornavidayı almalısınız ardından cam kenarına gelip tornavida ile camı kırıp ardından çantadan kıyafeti seçip hastaneden çıkınız.Oyunun başında hastaneden çıkamıyorum cam açılmıyor dışarı çıksam Hapise atıyorlar onu nasıl yapabilirim
youtube'dan o göreve bak hacı ben de bulamamıştım karınca gibi minik gizlenmiş duruyoMaske dolabin sag alt cekmecesinde diyor ama maske felan yok odamdaki dolapta kafayı yedim
Yanlış hatırlamıyorsam oda da dolapta tornavidayı alman gerekiyordu sonra cama basıp envanterden tornavidayı seçip tekrar cama basman gerekiyor.Oyunun başlangıcında doktor gidiyor ve camdan kaçmaya çalıştığında olmuyor ne yapmam gerek
Dediğinizi yaptım fakat envanterden tornavidayı seçiyorum tıklıyorum açılmıyor diyorYanlış hatırlamıyorsam oda da dolapta tornavidayı alman gerekiyordu sonra cama basıp envanterden tornavidayı seçip tekrar cama basman gerekiyor.
dikkatli tıkla bazen tıklamak zor oluyor. tıklamayı başardığında sağ üst köşede kare içinde o item seçili oluyor, ondan sonra cama tıkladığında kırıyor.Dediğinizi yaptım fakat envanterden tornavidayı seçiyorum tıklıyorum açılmıyor diyor
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın
bi düzeltme yapayım, edit kısmındaki cümleyi acting lessons oyunu için yazacaktım aslında ama hatlar karışmış. zaman aşımı yüzünden de editleyemiyorum o mesajı.dikkatli tıkla bazen tıklamak zor oluyor. tıklamayı başardığında sağ üst köşede kare içinde o item seçili oluyor, ondan sonra cama tıkladığında kırıyor.
edit: profil fotoğrafım oyuna gönderme içermemektedir
Oyunu oynamadığım için bu konuda bir bilgim yok. Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Bu oyun bazı yerlerde takılma yapıyor mu çünkü ben hiç bişey yapamadım oynarken cesedi dışarıya taşıyalım bölümü vardı ordan sonrası yok ilerleyemedim
Yerde girişde masanın altında cep tel bulman lazım diye hatırlıyorum 2 yıl oldu en az oynayalı... Umarım yardımcı olmuşuzdur......Bu oyun bazı yerlerde takılma yapıyor mu çünkü ben hiç bişey yapamadım oynarken cesedi dışarıya taşıyalım bölümü vardı ordan sonrası yok ilerleyemedim
aga yatağında uyumuyorsan yatağında yat ve lolayi bekle diyor lola uyudugum halde gelmiyor yardım edinGüzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın