D
Delta
Kayıtlı Üye
Anahtar bulup tıkla sonra kapıyı açıp in. Ama önce fare zehiri alDoktorla bodrum katını geçmiyorun
Son Konular
Anahtar bulup tıkla sonra kapıyı açıp in. Ama önce fare zehiri alDoktorla bodrum katını geçmiyorun
Tmm anladım. Daha derine , daha derine, daha derine diycen. Sonra patlatAnlamadım kanka su hipnotize edip aşağı indiğimiz bölümü diyorum
Teşekkürler kanka bı an buga girip aynı hareketleri yapiyo sandımTmm anladım. Daha derine , daha derine, daha derine diycen. Sonra patlat
Çantadan tornavida ya tıklaBen daha hastaneden çıkamadım ya tornavidayla camı nası açıcam
Kanacim su odadan kovup duran hatunBarı nasıl dolduracağız milletin götüne memesine bakıyorum dolmuyor
Discord Sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Videoda bi kapakla karıştırıyor. Yada başka bi kitapla. Onu nasıl yapcam reis.
Sinirlenme )
Güzel oyun. Takıldığınız bir yer olursa bana ulaşın acaba lola her sabah kapinin ardinda ne yapıyor diye bi gorev var o nasıl yapılıyor
Kitap okurken odasına gir karaktere tıkla çıkan göz işaretine tıkla,sonra konuş,ne okuyosun diye seçenek gelicek ona bas.Arkadaslar acaba lola her sabah kapinin ardinda ne yapıyor diye bi gorev var goruntuleyici ile baktigimda sadece ustunu değiştiriyor ama bir etkilesim yada gorev bitmiyor o gorev nasil yapiliyor acil bilen varsa soylermi ayriyetten discordum yok ondan discordan uardim alin vs yazmaniza gerek yok
Hangi zamanda kitapları değiştirmemiz gerekiyorKitap okurken odasına gir karaktere tıkla çıkan göz işaretine tıkla,sonra konuş,ne okuyosun diye seçenek gelicek ona bas.
kız okuldayken.Hangi zamanda kitapları değiştirmemiz gerekiyor
Değiştireceğim kitabın üstünemi tıklayacamkız okuldayken.
Boşver sen sabahı akşam kapısı kilityken bak görüntüleyiciyleArkadaslar acaba lola her sabah kapinin ardinda ne yapıyor diye bi gorev var goruntuleyici ile baktigimda sadece ustunu değiştiriyor ama bir etkilesim yada gorev bitmiyor o gorev nasil yapiliyor acil bilen varsa soylermi ayriyetten discordum yok ondan discordan uardim alin vs yazmaniza gerek yok
İlk başta konuşacan lolayla ne okuyosun diye, o evde yokken alacan kitabı masanın üzerinden (beyaz kapaklı bi kitap) sonra vanessanın odasında sağdaki dolaba tıkla aç çekmeceyi orada kitap var bitane onu da alcan.. Shoptan tutkal alcaksın sarı olan. Envanteri açıcan bıçağı sürükle beyaz kitaba kapağını çıkarıyosun bıçakla sonra tutkal sürüp vanessanın odasından aldığın kitabın üzerine sürükleDeğiştireceğim kitabın üstünemi tıklayacam
.Upgrade snopper gelmiyor alışveriş yerine