Girl House Türkçe - 1.5.2 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Final Renpy Android Türkçe Girl House Türkçe - 1.5.2

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
1.5.2
LaVita

LaVita

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
İkinci fotoyu nasıl çekecez ? Ayrıca her gece 22:30 da anahtar deliğinden bakıyorum ama gorseldeki gibi sabit kalıyor. Ikinci foto icin guncellemeyi mi beklememiz gerek

Ekli dosyalar

• Screenshot_20201102-001902_Girl House.jpg
    Screenshot_20201102-001902_Girl House.jpg
    94.1 KB · Görüntüleme: 182
  • Screenshot_20201102-001936_Girl House.jpg
    Screenshot_20201102-001936_Girl House.jpg
    124.2 KB · Görüntüleme: 182
  • 20201102_010311.jpg
    20201102_010311.jpg
    659.7 KB · Görüntüleme: 183
Z

zencyy

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Barı nasıl dolduracağız milletin götüne memesine bakıyorum dolmuyor

L

Levarotary

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ben daha hastaneden çıkamadım ya tornavidayla camı nası açıcam

O

Okan7474

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaslar acaba lola her sabah kapinin ardinda ne yapıyor diye bi gorev var goruntuleyici ile baktigimda sadece ustunu değiştiriyor ama bir etkilesim yada gorev bitmiyor o gorev nasil yapiliyor acil bilen varsa soylermi ayriyetten discordum yok ondan discordan uardim alin vs yazmaniza gerek yok

ReckyRey

ReckyRey

Doğasever
Kredi
0$
Arkadaslar acaba lola her sabah kapinin ardinda ne yapıyor diye bi gorev var goruntuleyici ile baktigimda sadece ustunu değiştiriyor ama bir etkilesim yada gorev bitmiyor o gorev nasil yapiliyor acil bilen varsa soylermi ayriyetten discordum yok ondan discordan uardim alin vs yazmaniza gerek yok
Kitap okurken odasına gir karaktere tıkla çıkan göz işaretine tıkla,sonra konuş,ne okuyosun diye seçenek gelicek ona bas.

Arioch

Arioch

Doğasever
Kredi
0$
Boşver sen sabahı akşam kapısı kilityken bak görüntüleyiciyle

T

tahsimhavagi1

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Upgrade snopper gelmiyor alışveriş yerine

Arioch

Arioch

Doğasever
Kredi
0$
Değiştireceğim kitabın üstünemi tıklayacam
İlk başta konuşacan lolayla ne okuyosun diye, o evde yokken alacan kitabı masanın üzerinden (beyaz kapaklı bi kitap) sonra vanessanın odasında sağdaki dolaba tıkla aç çekmeceyi orada kitap var bitane onu da alcan.. Shoptan tutkal alcaksın sarı olan. Envanteri açıcan bıçağı sürükle beyaz kitaba kapağını çıkarıyosun bıçakla sonra tutkal sürüp vanessanın odasından aldığın kitabın üzerine sürükle

Arioch

Arioch

Doğasever
Kredi
0$
Daha sonra lola yine odada yokken gir odaya ilerle envanterden işaretli kitabı seç koyman gereken yeri gösteriyor zaten oraya bırak kitabı

Üst Alt