knk tarıften kastın ne tarıf yokkı ortadadostum çikolata parçasını 3 tane at gerisini tarife göre git
Linkte sorun yok sıkıntısız çalışıyor.Arkadaşlar rehber çalışmıyor ve aubrey ile nasıl daha yakınlaşabilirim yardım eder misiniz
FILF OYNANIŞ REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!Oyunun hile menüsü var mı ? Ayrıca oyun içinde rehber göremedim.
onu bende bulamadım yardım edıcek bırı varmöı rehberdede goremedım amaCourtney e üniformayı nerden bulucaz
Candı görevi ne knktmm buldum candı gorevının 7 sınıde bıtırmek gerekıyormus sonra onun unuformasını alıyormsuuz courtney ıcın
2 kata çıkıp satın alacanAga ben candiyi çakır keyif yapcam ama içkikere tıklanmıyor mobilde
Oyun içerisinde ve sitemizde rehber mevcut rehber üzerinden bakarak oyunu rahatca biterebilirsiniz Link:- izle, indir, okuAga bu Candi'nin hikayesinde gece kulübü dans etme görevinde kız Çakır oluyor müzikte açtım ama dans etme seçeneği falan çıkmıyor nasıl yapılacak
Oyunda Hile menüsü bulunmuyor hazırlamış oldugumuz rehber mevcut Link:- izle, indir, okuhile menüsü nasıl aktıf edebılırım
Yapımcı aynı zatenMilfy City ile benzerliği dikkat çekiyor, oynamanızı tavsiye ederim.