Evet, son sürümdür.En son surummu bu
Şu anda oynamak için erişim almanız gerekiyor.erişime açılacak mı destekçi olmamızı gerektiriyor da şu an
Belli bir tarih yok. Başkanla ilgili birkaç sahne var ondan o kadar.ne zaman betadan çıkar bide yeni belediye başkanının yanına gittiğizde bitiyormu? yoksa güncelleme geldi mi?
Aga üyeliği nasıl alıyoruz adres tel falan istiyor pek anlamıyorum bu konulardan kartla falanmı ödeme yapıyoruz?Ekli dosyayı görüntüle 5947
GENEL BAKIŞ
Sen, uzun bir yoldan gelen ana karakterimizsin. Ev sahiplerin tarafından çok iyi karşılanıyorsun ve en yakın arkadaşlarının bu şehire geldiklerini öğreniyorsun. Şehire ayak uydurup, çevrendekilerin güvenliğini sağlayabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.12.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.26 GB
Oyun Boyutu APK: 365 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Big ass, Big tits, Creampie, Groping, Harem, Handjob, Lesbian, Male protagonist, MILF, Oral sex, Sandbx, Sex toys, Sleep sex, Stripping, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra F.I.L.F. oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE VERSİYONU, YAZIM HATALARI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTİLEBİLMESİ İÇİN BETA AŞAMASINDADIR.
BETA AŞAMASINA KATILMAK İÇİN EKSTRA ÜYELİĞİNİZ OLMASI GEREKMEKTEDİR. ÜYELİK ALMAK İÇİN;
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
FILF OYNANIŞ REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5942 Ekli dosyayı görüntüle 5943 Ekli dosyayı görüntüle 5944 Ekli dosyayı görüntüle 5945 Ekli dosyayı görüntüle 5946
Sonteklif üzerinden banka kartı, ön ödemeli kart, atm'den para yatırma, havale, eft ile ödeme yapabilirsiniz. Telefon numarası sonteklifin kendisi için istediği bir bilgidir. Adres satırına herhangi bir şey yazabilirsiniz fatura içindir.Aga üyeliği nasıl alıyoruz adres tel falan istiyor pek anlamıyorum bu konulardan kartla falanmı ödeme yapıyoruz?
Oyun şu anda betada olduğu için beta erişiminiz ya da destekçi paketinizin olması lazım.giriş yaptığım hade neden indiremiyorum linkleri göremk için giriş yap ya da kayıt old diyor. like ta verdim
Hayır maalesef.eski sürümünü indirme şansımız var mı ?
iyi de bu oyun eski neden destekçi paket farkı ne ki yayınlanmış olandan ?Oyun şu anda betada olduğu için beta erişiminiz ya da destekçi paketinizin olması lazım.
Bu oyun Türkçeye çevirildi o yüzden betada yeni çevirildiği için.iyi de bu oyun eski neden destekçi paket farkı ne ki yayınlanmış olandan ?
4-5 saat vardır.Tahmini oynanış süresi ne kadar?
Teşekkürler4-5 saat vardır.
Rica ederim.Teşekkürler
bende bulamadım yardım eder misiniz?Melissa in pastayı nasıl yapıyoruz tarifinde aldım ama beğenmiyor