CumaLee
Yazılımcı
Evin içerisinde ki kapılara tıklayınız şu an tam olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum.Odama gidip haritaya tıkladığım zaman haritanın üzerinde kırmızı çarpı işareti çıkıyor.Evin dışına kapı falan yok mu?
Evin içerisinde ki kapılara tıklayınız şu an tam olarak hangisi olduğunu hatırlamıyorum.Odama gidip haritaya tıkladığım zaman haritanın üzerinde kırmızı çarpı işareti çıkıyor.Evin dışına kapı falan yok mu?
Sizden kaynaklı bir şey olabilir ekran görüntüsü atma şansınız var mı?oyun bi tek bende mi 720p hafif bulanık gibi yoksa yapımcının hatası mı ?
girişlerde sıkıntımı var oyuna giremiyorum?
Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.Oyunun girişinde sıkıntı mı var açamıyorumda?
ona dikkat ettim yinede girmiyordu.şuan giriyor sıkıntı yok.Bilginize: Oyuna giriş yaparken giremez, hata alırsanız; Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı harfleri olduğu içindir. Bu harfleri o, s, c, g, u, i olarak yazınız. Sistem giriş yaparken otomatik algılayacak ve giriş yapabileceksiniz.
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyundayken bir anda haraket çubukları kayboluyor ve oyunu kaydedemiyorum nasıl düzeltebilirim (telefondan oynuyorum)
Hayır onlar önemsiz hikaye ilerledikçe önemli olan şeyler açılacaktır.PC de anahtar kelime dediği kod var mı ya da bi şifre?
Hayır maalesef yok.para hilesi tarzı birşey yok mu bulamadım
ICCreations yaz knk çıkar zaten patreon hesabı. Orada bulabilirsin.Aynı değil.
Oyunu silersem yeni güncelleme geldikten sonra tekrar yüklersen en başa gelir, bunun olmaması için ne yapmalıyımEkli dosyayı görüntüle 5947
GENEL BAKIŞ
Sen, uzun bir yoldan gelen ana karakterimizsin. Ev sahiplerin tarafından çok iyi karşılanıyorsun ve en yakın arkadaşlarının bu şehire geldiklerini öğreniyorsun. Şehire ayak uydurup, çevrendekilerin güvenliğini sağlayabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.12.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.26 GB
Oyun Boyutu APK: 365 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Big ass, Big tits, Creampie, Groping, Harem, Handjob, Lesbian, Male protagonist, MILF, Oral sex, Sandbx, Sex toys, Sleep sex, Stripping, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra F.I.L.F. oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
FILF OYNANIŞ REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5942 Ekli dosyayı görüntüle 5943 Ekli dosyayı görüntüle 5944 Ekli dosyayı görüntüle 5945 Ekli dosyayı görüntüle 5946
oyunun bitiş sahnesinde oyunu kayıt edersen yeni güncelleme geldiğinde kaldığın yerden devam edebilirsinOyunu silersem yeni güncelleme geldikten sonra tekrar yüklersen en başa gelir, bunun olmaması için ne yapmalıyım
Bitiş sahnesi neresi Peki biliyor musunoyunun bitiş sahnesinde oyunu kayıt edersen yeni güncelleme geldiğinde kaldığın yerden devam edebilirsin
oyunu oynamadığım için bi bilgi veremem maalesef.Bitiş sahnesi neresi Peki biliyor musun