dostum çikolata parçasını 3 tane at gerisini tarife göre gitMelissa in pastayı nasıl yapıyoruz tarifinde aldım ama beğenmiyor
Bu tarz sıfatları kullanmamız mümkün olan bir şey değil. Öyle ya da böyle, ensest içeriği çağrıştıran sıfatlara yer vermiyoruz. Kimi oyunda oyunun hemen başında bizzat yapımcı karakterlerin ilişki bağını seçmeyi oyunculara bırakıyor ve biz de öyle çeviriyoruz, oynayan kişi kendisi yazarak karar veriyor. Fakat kimi oyunlarda da, yine bizzat yapımcılar tarafından aynı şekilde ensest içeriğe mahal verebilecek ilişki bağları kullanılmayarak bu tarz, ev sahibi, çocukluk arkadaşı vb gibi sıfatlar kullanılıyor biz de Türkçe'ye aynı şekilde çeviriyoruz. Bu konuda yapabilecek başka bir şey maalesef yok. Zaten yazdığınız tanımların dışında kullanılabilecek sıfatlar arkadaş, tanıdık vb gibi şeyler, pek fazla alternatif bulunmuyor.Admin sadede fikrimi söylemek istiyorum hani kimse yanlış anlamasın. Çeviri yaparken de oyunu anlatırken de sürekli "ev sahibi" " bakıcı" aşırı saçma gelmiyor mu size de? Biz orda neyin ne olduğunu zaten biliyoruz. 'Üvey annen 'Üvey abla' yazın bu ensest olmaz sonuçta ama ev sahibi nedir ya?
1013COURTNEY'İN KASASININ ŞİFRE NEDİR? 13'Ü KABUL ETMEDİ
( İndiremedim bile eskiden bu kadar değildi )Oyunda ki emeğinize teşekkür ediyorum ama Linklerde aşırı reklam ve spam var hoş olmuyor indirirken.
Oyun indirilmiyorEkli dosyayı görüntüle 5947
GENEL BAKIŞ
Sen, uzun bir yoldan gelen ana karakterimizsin. Ev sahiplerin tarafından çok iyi karşılanıyorsun ve en yakın arkadaşlarının bu şehire geldiklerini öğreniyorsun. Şehire ayak uydurup, çevrendekilerin güvenliğini sağlayabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.12.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.26 GB
Oyun Boyutu APK: 365 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Big ass, Big tits, Creampie, Groping, Harem, Handjob, Lesbian, Male protagonist, MILF, Oral sex, Sandbx, Sex toys, Sleep sex, Stripping, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra F.I.L.F. oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
FILF OYNANIŞ REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5942 Ekli dosyayı görüntüle 5943 Ekli dosyayı görüntüle 5944 Ekli dosyayı görüntüle 5945 Ekli dosyayı görüntüle 5946
Ekli dosyayı görüntüle 5947
GENEL BAKIŞ
Sen, uzun bir yoldan gelen ana karakterimizsin. Ev sahiplerin tarafından çok iyi karşılanıyorsun ve en yakın arkadaşlarının bu şehire geldiklerini öğreniyorsun. Şehire ayak uydurup, çevrendekilerin güvenliğini sağlayabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.12.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.26 GB
Oyun Boyutu APK: 365 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Big ass, Big tits, Creampie, Groping, Harem, Handjob, Lesbian, Male protagonist, MILF, Oral sex, Sandbx, Sex toys, Sleep sex, Stripping, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra F.I.L.F. oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
FILF OYNANIŞ REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5942 Ekli dosyayı görüntüle 5943 Ekli dosyayı görüntüle 5944 Ekli dosyayı görüntüle 5945 Ekli dosyayı görüntüle 5946sorunSorunumu çözdümOyun indirilmiyor
F.I.L.F Courtney kasa şifresi : 1013COURTNEY'İN KASASININ ŞİFRE NEDİR? 13'Ü KABUL ETMEDİ