Oyunu ücretsiz bir şekilde indiremiyormuyuz?Ekli dosyayı görüntüle 5947
GENEL BAKIŞ
Sen, uzun bir yoldan gelen ana karakterimizsin. Ev sahiplerin tarafından çok iyi karşılanıyorsun ve en yakın arkadaşlarının bu şehire geldiklerini öğreniyorsun. Şehire ayak uydurup, çevrendekilerin güvenliğini sağlayabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.12.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 2.26 GB
Oyun Boyutu APK: 365 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3DCG, Animated, Big ass, Big tits, Creampie, Groping, Harem, Handjob, Lesbian, Male protagonist, MILF, Oral sex, Sandbx, Sex toys, Sleep sex, Stripping, Teasing, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra F.I.L.F. oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
BU OYUNUN TÜRKÇE VERSİYONU, YAZIM HATALARI VE ANLAM BOZUKLUKLARINI DÜZELTİLEBİLMESİ İÇİN BETA AŞAMASINDADIR.
BETA AŞAMASINA KATILMAK İÇİN EKSTRA ÜYELİĞİNİZ OLMASI GEREKMEKTEDİR. ÜYELİK ALMAK İÇİN;
MAĞAZA
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
FILF OYNANIŞ REHBERİNİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN!
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 5942 Ekli dosyayı görüntüle 5943 Ekli dosyayı görüntüle 5944 Ekli dosyayı görüntüle 5945 Ekli dosyayı görüntüle 5946
Beta süreci bittikten sonra ücretsiz olarak indirebilirsiniz.Oyunu ücretsiz bir şekilde indiremiyormuyuz?
Bu oyun Beta aşamasındadır, erişebilmeniz için FILF - S.E.I. - B.H. - T.O. - E.O.L Türkçe Beta Erişimcisi ya da Destekçi Plus üyeliğiniz olması gerekmektedir.neden indiremiyorum ?
Yapımcının oyunu güncellemeye devam edeceği anlamına geliyor.Oyun bitmismi yani devamı gelecek yazıyor ama bittide cevrisimi tam değil anlamadim
Çevirisi yapıldı.oyuna güncelleme mi geldi yoksa türkçe çeviri mi yapıldı
Oyunda alttaki tuşlarda rehber yazıyor ordan rehbere erişebilirsiniz.oyunda rehber varmı yol izlemek için
ben öyle bişey göremedimOyunda alttaki tuşlarda rehber yazıyor ordan rehbere erişebilirsiniz.
Dikkatli bakınız orda olması gerekiyor.ben öyle bişey göremedim
EKRAN BÖYLE BEN BULAMADIMDikkatli bakınız orda olması gerekiyor.
Herhangi bir karakterle konuşunuz konuşurken sağ alta bakınız.EKRAN BÖYLE BEN BULAMADIM
Herhangi bir karakterle konuşunuz konuşurkededin sağ alta bakınız.
dediklerinizi yaptım ama yinede öyle bişey yok çıkmıyorHerhangi bir karakterle konuşunuz konuşurken sağ alta bakınız.
Attığım fotoğrafta olduğu gibi çıkıyor.dediklerinizi yaptım ama yinede öyle bişey yok çıkmıyor
işte bende burası yok çözüm bulamadım neden olabilir acabaAttığım fotoğrafta olduğu gibi çıkıyor.
O zaman konuda bulunan linkten indirebilirsiniz rehberi.işte bende burası yok çözüm bulamadım neden olabilir acaba