kennyR
Moderatör
Ağır bir oyun, özellikle ikinci bölümü. Bu yüzden cihazının gücüne bağlı olarak belli bir sürede açar ama net bir şey söyleyemeyiz. Oyun kendini kapatmadığı sürece bekle.Giriş ekranında bekledim ama 1 2 dk ama başlamadı hata yok
Son Konular
Ağır bir oyun, özellikle ikinci bölümü. Bu yüzden cihazının gücüne bağlı olarak belli bir sürede açar ama net bir şey söyleyemeyiz. Oyun kendini kapatmadığı sürece bekle.Giriş ekranında bekledim ama 1 2 dk ama başlamadı hata yok
Başrol erkek 20 saatten fazla being a dik harici oyun söyler misinizevet ama oyun çok övülüyo ön yargıyla yaklaşmayın..
Oyunun sonunda kayıt alınız tarzında bir yazı ekrana geldiğinde kayıt alıp onu 3. bölümün kayıt dosyalarının olduğu klasöre atmanız gerekmektedir.3 oyuna 2.oyunun kayıt dosylarını nasıl atıcam 1-6LT1 save gibi seyler var persistent hepsinde var soruyo persistent değişsinmi diğerleri pat diye gidiyo zaten ama yinede açılmıyor 2.oyundan kalanlar
Discord sunucumuza katılarak daha hızlı ve kolay bir şekilde aradığınız ve istediğiniz türdeki oyunlara ulaşabilirsiniz ve City of Broken Dreamers ve The Deluca Family oyunlarını öneririm.Başrol erkek 20 saatten fazla being a dik harici oyun söyler misiniz
kendim her hangi bir yerden aldığım kayıt olmazmıOyunun sonunda kayıt alınız tarzında bir yazı ekrana geldiğinde kayıt alıp onu 3. bölümün kayıt dosyalarının olduğu klasöre atmanız gerekmektedir.
2. Bölümü oyna. 1. Bölüm giriş olduğundan sıkılman normal.İlk bölümü bitirdim, neden bu kadar çok sevildiğini anlayamadım. Günlük elbiseni giy, banyo yap, hizmetçiye yemeği hazırlattır, normal elbise giy, arabaya bin, bir yere gitmek için yarım saat bir seyleri geç. Kanser etti beni. Ana karakterin de sahnesi yok, alakasız yan karakter sahnelerini gördük sadece.
Evet, ikinci bölümde canımı sıkan birkaç şey var ama sardı bu sefer.2. Bölümü oyna. 1. Bölüm giriş olduğundan sıkılman normal.
ben de giremiyorum nasıl indireceğiz acabaBirinci bölüm rehberini indiremiyorum, zippyshare sayfasına giriyor ama indirme yeri yok.
Yöneticilerin güncellemesi lazım.ben de giremiyorum nasıl indireceğiz acaba
2. bölümün sonunda aldığınız save dosyasını %appdata% - renpy - oyunun 3. bölümünün olduğu klasörün içine atmanız yeterli.2.bölümdeki kayıt dosyamı 3.bölüme nasıl aktarabilirim ? (pc den oynuyorum)
Bunu duyduğuma sevindimEvet, ikinci bölümde canımı sıkan birkaç şey var ama sardı bu sefer.
Rehber Linkleri Patlamış malum zippy kapattı dükkanı yenileme imkanınız var mı ? saygılar2. bölümün sonunda aldığınız save dosyasını %appdata% - renpy - oyunun 3. bölümünün olduğu klasörün içine atmanız yeterli.
Discord sunucumuzdaki Türkçe rehberlere özgü kanalda oyunun ilk 2 bölümünün rehberi bulunuyor, oradan indirebilirsin rehberi.@TheWolf-BİGBY
Rehber Linkleri Patlamış malum zippy kapattı dükkanı yenileme imkanınız var mı ? saygılar
TheWolf-BİGBY