M
Memati55
Kayıtlı Üye
Çok üzüldüm ep.3 v15 extra tüm görevler bitti bu sefer oyun yarım kaldıŞuan Fashion Business oyununu türkçe çevirmek gibi bir durum yok belki ilerde tekrar çevrilebilir.
Çok üzüldüm ep.3 v15 extra tüm görevler bitti bu sefer oyun yarım kaldıŞuan Fashion Business oyununu türkçe çevirmek gibi bir durum yok belki ilerde tekrar çevrilebilir.
Hatırladığım kadarıyla bazıları açılıyordu bazıları açılmıyordu.Fotoğraf çekiminden sonra biff ile konuşurken bazı seçeneklerde devre dışı yazıyor. Açılcaklar mı?
Metin belgesini bulamıyorum. Yardım helppppİndirdiğin rar dosyasının içinde kurulum için bir metin belgesi olacak. Onun içindeki adımları doğru şekilde uygulaman lazım. Eğer uyguladım ama olmuyor diyorsan mutlaka yanlış bir şey yapmışsındır. Oyun sağlıklı şekilde kurulabiliyor.
İndirdiğiniz rar'ın içinde direkt olarak karşınıza çıkıyor eğer bulamazsanız Cloud linkinden harici olarak indirebilirsiniz.Metin belgesini bulamıyorum. Yardım helpppp
Tüm pozları vermeden (tüm pozları vermek için en az iki çekim yapman gerek) Biff'in yanına gitme, oyunu kırmış olursun. Önceki bir kayıt dosyasına gitmen gerekir.Fotoğraf çekiminden sonra biff ile konuşurken bazı seçeneklerde devre dışı yazıyor. Açılcaklar mı?
Emeğinize sağlık usta bu oyunu şimdilik ara vermek gerekecek final bölümü çıkana kadar.Yapımcı güncelleme satmak için bazı bölümleri gereksiz uzatmış 1 ve 2 de sıkılmamıştım ama ep.3 te viktoria nın görevleri gereksiz fazla ve oyunu sıkıcı hale getiriyor.Memati55 Maalesef bu sorun sadece bizden kaynaklı değil. Bir dönem yapımcı güncellemelerde farklı işler yaptığı için bu kararı aldık ve gerçekten çok zahmetli bir oyun.
Sadece uzunlukları değil maalesef oyunda bazen büyük hatalar oluyor ve onları çözmek çok zaman alıyor.Emeğinize sağlık usta bu oyunu şimdilik ara vermek gerekecek final bölümü çıkana kadar.Yapımcı güncelleme satmak için bazı bölümleri gereksiz uzatmış 1 ve 2 de sıkılmamıştım ama ep.3 te viktoria nın görevleri gereksiz fazla ve oyunu sıkıcı hale getiriyor.
Sadece uzunlukları değil maalesef oyunda bazen büyük hatalar
Anladım ben ilki iki oyununda karşılaşmadığım sorun 3 te var oyun mekaniği yavaş android te bir şeye tıkladığında geç açıyor ev kıyafet seçimi haritada bölge seçimi gibi burdan indirdiğim bölümlerde böyle bir şey yaşamadım
Kanka adamın zoruna gidiyor veevet ama oyun çok övülüyo ön yargıyla yaklaşmayın..
Teşekkürler v16 son güncelleme 3. Bölüm bitişiymiş PC ye indirdim dün artık bölüm 4 ü bekleme zamanıMemati55 Biz elimizden geldiğince Türkçe oyunlarımızın portlarını en stabil hale ve performanslı hale getirmeye çalışıyoruz ondan dolayı.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkürler v16 son güncelleme 3. Bölüm bitişiymiş PC ye indirdim dün artık bölüm 4 ü bekleme zamanı
'' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak en son ne zaman güncellendiğini görebilirsiniz.3.bölüm güncellendimi tamamen yeniden indirip oynuyacagım ona göre ?
Çözümü yok diye biliyorum ekran kartından kaynaklı bir problem diye biliyorum. Veya discord sunucumuzun #yardım-ve-hatalar kanalına yazabilirsiniz belki bir çözümü vardır.Oyuna girince siyah ekran veriyor cozumu nedir
Ekran kartınız güncel mi?Oyuna girince siyah ekran veriyor cozumu nedir