Gerekli yerlere ilettim kısa bir zamanda üretilecektir.CLOUD indirmeler calışmıyor
belirttiğiniz dosyaları sildim oyuna giriş yapabildim ama tekrar girmeye çalıştığımda yine attı oyundan bu sefer silmek işe yaramadı defalarca sildim ama yinede olmadı uygulama verilerini temizlemeyi denemedim onu nasıl yapabilirim öyle bir secenek yok galiba android için yazdınız pcden giriyorumrolex
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Aksi bir durum olması halinde bana bildirin.
biraz bekle ondan sonra başlaya bas uygulama kendine gelsin benımde 2.bölüm giriş yapa basınca oyun atıyordu 2-3saniye sonra şimdi giriş ekranı gelince biraz bekliyorum ondan sonra giriş yapa basıyorum bazen kapanıyor uygulama bazen kapanmıyorOyunun 1. Bölümünü apk indiriyorum ancak oyun açıldıktan sonra başlaya basınca oyun kapanıyor açılmıyor
bu oyunun yeni bölümleri çevrilmeyecekmiş çok sorunlu olduğu için4. bölüm çıkmış nezaman gelir
Aşağıya bıraktığım konu üzerinden sorunun cevabına bakabilirsin.indirme linkleri reklam sitelerine atıyor indiremedim yardımcı olur musunuz
Rehbere çok da ihtiyaç duyulmuyor, oyunun içerisinde görev açıklamaları mevcut.bölüm 3 rehberi mevcut mu paylaşır mısınız
Bölümleri ayrı ayrı indirmen gerek.Merhaba oyunu bölüm bölüm mu indircez yoksa 3.bolum hepsinimi kapsiyor android te oynucam