Yöneticilere bildiriyorum.REHBER LİNKLERİ BOZUK YENİLER MİSİNİZ
Olması gerekiyor ama yerini tam olarak bilmiyorum yatak odasında tablo var ona basıp bakabilirsiniz.Galeri hilesi varmı
Daha detaylı anlatırmısınız örneğin linkleri geçemedim veya indirdiğim ama oyunu kuramadım tarzında.3ncü bölümünü indiremedim bir türlü ya
Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir?3ncü bölümünü indiremedim bir türlü ya
Bölüm 1, bölüm 2 ve bölüm 3 şeklinde indirin ve oynayın. Her bölümün sonunda save dosyanızı diğer bölümlere aktarabilmeniz için yedekleyin.hepsini ayrı ayrı indiripdemi oynamak lazım yoksa en sonuncusunu indirdiğimizde diğer bölümlerde geliyormu
Bir oyunun konusunda sezon ve bölüm linkleri ayrı paylaşıldıysa diğer bölümleri içermiyordur.hepsini ayrı ayrı indiripdemi oynamak lazım yoksa en sonuncusunu indirdiğimizde diğer bölümlerde geliyormu
Fashion Business oyunu uzun süre güncellemeye almayacak.bölüm 3 V15 Extra
WİNDOWS ÇIKTI GELEBİLİR Mİ LÜTFEN
O ekranda oyun arka planda dosyaları işliyor ondan dolayı uzun bir süre bekletebiliyor.Bölüm 2 de adult oyun çeviri logosunda kalıyor oyuna girmiyor sebebini bilen varmı
Nasıl açılmıyor hata mı veriyor?2. Bölümü yükledim ama açılmıyor
Aynen bölüm bölüm indirmeniz gerekiyor.baştan başlamak için bölüm 1 mi indirmek gerek 3 ü indirsek hepsi gelir mi
Giriş ekranında bekledim ama 1 2 dk ama başlamadı hata yokNasıl açılmıyor hata mı veriyor?