Kanka fotoğraf çekimleri sadece cumartesi günü yapılıyor diğer günlerde deneyip zaman kaybetme biff diğer günlerde aynı şeyleri tekrarlayıp duracak. Benim bunu anlamam çok uzun sürdü ben yandım sen yanmaFotoğraf çekilme govenini tamamla diyor ama bff gidyoruk iş yok diyor nasıl tamalicam fotoğraf görevini
Bu site ücretlimi bilgin varmıLinklerde bir sıkıntı yok.
Betadaki oyunlara erişmek ücretli sadece herkese açılan oyunları ücretsizdir oynayabilirsiniz.Bu site ücretlimi bilgin varmı
Eyvallah ücretli oyunlar dışında siteye kayıt ile ilgili falan herhangi bi ücret yok anladığım kadarıylaBetadaki oyunlara erişmek ücretli sadece herkese açılan oyunları ücretsizdir oynayabilirsiniz.
Yok hiçbir ücret gerekmiyor.Eyvallah ücretli oyunlar dışında siteye kayıt ile ilgili falan herhangi bi ücret yok anladığım kadarıyla
Eyvallah sağolYok hiçbir ücret gerekmiyor.
Dokunmatik Ekran KontrolleriOyunda kaydetme geri alma ileri sarma ikonları gitti oyunu kaydedemiyorum ne yapmam lazım
İndirip direkt olarak oynayabilirsiniz.İndirip direk oynayabiliyormuyuz yoksa dosya falan atmamız lazımmı??
Onu bende yapamadım ya 2.parta başlarken 1. Bölümdeki kayıt dosyasını istiyoTürkçe Bölüm 1 save dosyasını , Bölüm 2 - 1 (0.16) görmüyor. Bunu nasıl göstermek lazım?
Türkçe Bölüm 1 save dosyasını , Bölüm 2 - 1 (0.16) görmüyor. Bunu nasıl göstermek lazım?
Zaten oyunun başında size yaptığınız seçimleri soruyor.Onu bende yapamadım ya 2.parta başlarken 1. Bölümdeki kayıt dosyasını istiyo