Lunael
Yetkili
KadınAna karakter kadin'mi yoksa erkek'mi
KadınAna karakter kadin'mi yoksa erkek'mi
TeşekkürlerAçılacak.
Kadın.Ana karakter kadin'mi yoksa erkek'mi
İkinci bölümden devam edebilirsiniz.Oyunun en son 1inci bölümü oynamıştım tekrar yukliycemmi yoksa ikinci bölümden devam edebilirmiyiz
Hayır hepsini indirmen lazım.En son sürümü indirince oyunu baştan oynayabiliyormuyuz
Hayır 0.18, 0.16'da ki şeyleri içermiyor.0.18surumu ve 0.16sürümü ayrı ayrımı yoksa 0.18surumunu indirsek 0.16surumunu içeriyormu
Çok fazla denediyseniz telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.Ben 2 - 1 (0.16) bölümünün android kısmından oyunu indirdim tam olarak indirdim ama apk yı kur deyince hata verip dosya yöneticisini kapatıyor telefonumun hafizasinda yeterince yerde var kaç defa silip tekrar yükledim ama hep aynı hatayı aldım farklı dosya yoneticisinide kullandım ama bir türlü oyunu yukleyemedim.Yardimci olursanız sevinirim
2-3 defa kapatıp açtım ama sonuç degismediÇok fazla denediyseniz telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deneyiniz.
Ne kadar alan var cihazınızda?2-3 defa kapatıp açtım ama sonuç degismedi
Yaklaşık 20 gb yer varNe kadar alan var cihazınızda?
Bir sıkıntı var ya bende windows sürümünü indirdim.Bendede açmıyor şuan 2 tane oyun indirdim ikiside aynı.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda hatalar kanalına yazarsanız yetkili daha iyi yardımcı olur.Yaklaşık 20 gb yer var
Bölüm 2'de var. Bölüm 1'de ihtiyacın yok zaten.Oyunda hile varmı
TeşekkürlerHayır hepsini indirmen lazım.
0.18, 0.16'da ki şeyleri içermiyor.
Rica ederim.Teşekkürler