Lunael
Yetkili
Evet.Her bölümü ayrı ayrı mi indirmemiz lazım ?
Evet.Her bölümü ayrı ayrı mi indirmemiz lazım ?
bunun pc de yapılış hali nasıl acaba scroll ile geri sarılmıyor kaydetme için menüyü açmak gerekiyor varsa pc dede onuda açıklayabilirmisinDokunmatik Ekran Kontrolleri
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
Sola Kaydırma: Geri sarar.
Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
Kayıtlara Basılı Tutma: Basılı tutulan kaydı siler.
Oyunda geriye sarma yoktu sanırım kayıt için zaten menüyü açmak gerekiyor.bunun pc de yapılış hali nasıl acaba scroll ile geri sarılmıyor kaydetme için menüyü açmak gerekiyor varsa pc dede onuda açıklayabilirmisin
Hayır ayrı ayrı indirmeniz gerek.bölüm 2.2 bölüm 2.1 kapsıyormu
teşekkürler cumaLee reis.Hayır ayrı ayrı indirmeniz gerek.
Ekran görüntüsü atabilir misiniz?Ya oyunu yeni yükledim fakat hata ekranı çıkıyor yoksay dememe rağmen hata devam ediyor var mı başına gelen
Hile yok maalesef.Hileyi nasıl aktif ediyoruz? Yoksa o kadar puanı toplamak aylar alır.
2.bölümde bolca sahne var, ama açık dünyası ve görevleri bayabilir.Arkadaşlar ben 1. bölümü oynarken acayip kıl oldum. İşleyiş yavaş, adamakıllı sahne yok. 2.Bölüm daha akıcı ve güzel derseniz indiricem. Tavsiyelerinizi istiyorum.
teşekkür ederim güzel bi oyun türkçeye çeviren herkezin emeğine sağlık çok güzel bi oyun olmuş türkçe ile saolun hepinize teşekkür ederimOyunda geriye sarma yoktu sanırım kayıt için zaten menüyü açmak gerekiyor.
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdaki hatalar kanalına atarsanız daha iyi yardımcı olur yetkili.oyunun başında biraz ilerledikten sonra böyle hata alıyorum. Yoksay işe yaramıyor. neden olabilir ?
Valla sildim oyunu hani telefonda sıkıntı var desem diğer oyunlarda böyle birşey başıma gelmediEkran görüntüsü atabilir misiniz?
İlk hata 2.gün yataktan kalktığımda aldım aonr sildim tekrar yükledim sonra ucuz otel bölümünde uyuyup uyandıktan sonra yanındaki kişinin eşyasına tıkladığımda aldım yoksay dememe rağmen geçmediValla sildim oyunu hani telefonda sıkıntı var desem diğer oyunlarda böyle birşey başıma gelmedi