Oyunda bir sıkıntı olmaması lazım, çünkü oynayanlar oldu.Bölüm 2 part 1 de sıkıntı var galiba bi yerden sonra yapılan görevleri algılamıyo 7-8 defa fotoğraf cekimini tamamladım 6-7 defa diğer gorevleri tekrarladım bir yerden sonra devam etmiyor. Ya da bende öyle
Onu bitirdiyseniz, bir önemi yok. Bölüm 2'yi kurup oynamaya devam edebilirsiniz.Ben bölüm 1. İdirdim oynadım şimdi 2.1 indirdim eskisini telefonumdan silip bunumu kurmam gerekiyor
Usta aynı sıkıntı bende de var bulabildin miFotoğraf çekilme govenini tamamla diyor ama bff gidyoruk iş yok diyor nasıl tamalicam fotoğraf görevini
Ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor.Her bölümü ayrı ayrı m indirmek gerekiyor. Yoksa bölüm 2-2'de her iki bölümde var mı ?
Hayır ayrı ayrı indirmeniz gerekiyor bölüm 2 iki ayrı parçaya ayrıldı.Bölüm 2 1 i indirmeden 2 2 yi oynayabilir miyiz
Cumartesi günleri sadece cekim oluyorUsta aynı sıkıntı bende de var bulabildin mi
Benim gibi orta hızda ilerleyen oyunları seviyorsan sevmezsin oyun biraz yavaş ilerliyorUmarım övüldüğü kadar vardır.
Bölüm 1 bitti de bölüm 2 indirince tekrardan mı başlamamız gerekiyorBu oyunu çok bekleyen arkadaşlar vardı. İyi oyunlar güzel oyun.