CumaLee
Yazılımcı
Seçimlerinizi soruyor kayıt dosyası gerekmiyor.Diğer bölümler için kendi kaydimi nasil kullanacağim
Seçimlerinizi soruyor kayıt dosyası gerekmiyor.Diğer bölümler için kendi kaydimi nasil kullanacağim
Net bir tarih yok.devamı ne zaman
Yoksay tuşuna basınız.Bir istisna oluştu hatası veriyor
Denedim sürekli tekrar ediyor oyunu sildim tekrar yükledim başla diyorum yine aynıYoksay tuşuna basınız.
Sahneyi geriye alıp otomatik ilerlemeye alınız.Denedim sürekli tekrar ediyor oyunu sildim tekrar yükledim başla diyorum yine aynı
teker teker yapman lazım eğer yine olmuyorsa fotoğrafı tamamla ondan sonra sıra sıra açılıyorlarArkadaşlar bu sahneyi nasıl geçicem üstte felanmı var tıklamam gerek yer anlamadım hepsini denedim devredışı diyo geride gelemiyorum napıcam bilen varmıEkli dosyayı görüntüle 6782
yatak odasındaki tabloya tıklaman gerekiyor para,yoldan çıkma,şirretlik azalt veya yükselt ve açlık kapama dışında hile yok şuanlıkHileyi nasıl aktif ediyoruz? Yoksa o kadar puanı toplamak aylar alır.
haftada bir kez fotoğraf çekimi oluyor victoriaya parayı vermek için (victoria için steve'e de gidebilirsiniz)Usta aynı sıkıntı bende de var bulabildin mi
bende ön yargılı yaklaştım oyuna ama başından kalkmıyorum acayip sardı oyun tavsiye ederim açık dünya ve hikaye olarak 10/10 bir oyunKadın olarak oynamak sarıyor mu cidden merak ettim hiç denemedim
Bende merak ettim bilen varsa yazabilir miBölüm 2-2de zengin oluyormuyuz