Bu oyunumuza uzun bir süre güncelleme gelmeyecek maalesef.Yapımcı hala 3.bölümü yapmakta şuan yazmışlarda yukarda 3. bölüm tam haliyle ne zaman gelir dedim
Başrolü kadın oyunlardan oluşan oyunlar Discord sunucumuzda #oyun kanalının Sabitlenmiş Mesajlar kısmında listeledik oraya bakabilirsinizbaşrol kadın olan başka oyunlar var mı
Oyunu mu açamıyorsunuz?Game dosyasını atmadığım klasör kalmadı olmuyor da olmuyor
Kayıt dosyasını mı aktaracaksınız?Game dosyasını atmadığım klasör kalmadı olmuyor da olmuyor
İndirdiğin rar dosyasının içinde kurulum için bir metin belgesi olacak. Onun içindeki adımları doğru şekilde uygulaman lazım. Eğer uyguladım ama olmuyor diyorsan mutlaka yanlış bir şey yapmışsındır. Oyun sağlıklı şekilde kurulabiliyor.Game dosyasını atmadığım klasör kalmadı olmuyor da olmuyor
Dediğim gibi, kurulum talimatlarını eksiksiz yapmanız gerekiyordu. Apk'yı kurduktan sonra oyunu açın ve giriş yaptıktan sonra logomuzun olduğu ekranda yaklaşık yarım dakika bekleyin, sonrasında oyunu kapatın. Data kısmının içinde oyunun klasörü oluşmuş olacak.Notta android/data klasörüne at diyor. Data klasörü boş. Sorduğum kişiler de oyun data klasörünü kullanmaz diyor. Android 10 kullanıyorum.
Bu oyuna uzun bir süre güncelleme gelmeyeceğini geçtiğimiz aylarda Discord sunucumuzda attığımız bir duyuru ile paylaşmıştık ama zaman ne gösterir bilemeyiz.Oyunun 3. Bölümünü yapımcı bitirdi. 4. Bölümde oyunun 8 farklı sonla biteceğini ve Güncellenmeyen diller için de gönüllüler aradığını açıkladı. Yapımcıyla işbirliği içerisinde çevirinin adultoyunçeviriye gelmesi daha hızlı olur mu? Kolay gelsin.
3.bölüm Türkçe seçeneği var v16 da çıktıYeni bölüm gelmedi ancak mevcut bölüme güncellemeler geliyor. Türkçe olarak şu anlık ilk dokuz sürümünü oynayabiliyorsunuz, yapımcı üçüncü bölüm için on beş sürüm çıkarttı. Sanırım ikinci bölüm gibi on altı sürümde tamamlayacak bölümü.
3.bölümü telefonuma yükledim v15 e kadar Türkçe dil seçeneği üçüncü bölümde var yapımcılar sağ olsun bu sefer Türkleri düşünmüş v16 çıktı ama şu an ücretli acaba siz ne zaman yüklersiniz yabancı siteden indirmek çok zahmetli oluyordaBu oyuna uzun bir süre güncelleme gelmeyeceğini geçtiğimiz aylarda Discord sunucumuzda attığımız bir duyuru ile paylaşmıştık ama zaman ne gösterir bilemeyiz.
Türkçesi var zaten ama uzun zamandır yeni güncellemeleri çevirmiyoruz.3.bölüm Türkçe seçeneği var v16 da çıktı
Şuan Fashion Business oyununu türkçe çevirmek gibi bir durum yok belki ilerde tekrar çevrilebilir.3.bölümü telefonuma yükledim v15 e kadar Türkçe dil seçeneği üçüncü bölümde var yapımcılar sağ olsun bu sefer Türkleri düşünmüş v16 çıktı ama şu an ücretli acaba siz ne zaman yüklersiniz yabancı siteden indirmek çok zahmetli oluyorda
İstisnalar olabilir ancak kendimiz çevirmediğimiz sürece Türkçe olarak yayınlamıyoruz.3.bölüm Türkçe seçeneği var v16 da çıktı