Bildiğim kadarıyla yapımcı henüz üçüncü bölümü tamamlamadı.4. bölüm ne zaman cıkar acayip heyecanlı bir şekilde bekliyorum
Kullanıcı adın ve şifrendeki Türkçe harfleri İngilizce varyantları ile değiştirmelisin. Örneğin 'ç' yerine 'c' gibi.Kullanıcı adı veya şifreniz hatalı diyor her şeyi doğru giriyorum düzeltilebilrmi
Bendede o sorun var. Başlat basmazsam bile 10 sn kadar sonra atiyo benide. Sen çözdün mü bu sorunuaga oyuna giriyorum basla diyorum beni oyundan atiyor sebebi nedir aciklayabilir misiniz
Oyunlarımızı ücretsiz lisanslandırdığımız için antivürüs programlarınız böyle görüyor. Sitemizden indirdiğiniz oyunlar sizler için bir tehdit oluşturmuyor antivirüs programlarınızı kapatın ve sorunsuz bir şekilde oynayın.Antivirüs programım oyun dosyaları içinde VHO:Trojan.Win32.Convagent.gen virüsü tespit etti. Bunu açıklarmısınız lütfen? Endişelenmelimiyim?
Maalesef Oppo telefon modellerinin çoğunda bu sorun var. Bu sorun oppo ve renpy alakalı bir sorun bir yardımda bulunamayacağız.Benim telefonum oppo reno 4 lite ama maalesef açılmıyor bir nedeni varmı
Tüm linkleri denedim hepsi de sıkıntısız çalışmakta.linkler sadece bendemi açılmyor?