Sizden ya da bizden kaynaklanan bir sıkıntı değil. Yönlendirme sitesi olan Ay.link'te bir sıkıntı var. Beklemeniz gerek.linklere tıklıyorum yükleniyor diyor ama açılmıyor. internetimde sorun yok sebebi nedir? diğer oyunlarda da böyle
Kurulum dosyasında yazanları harfi harfine uygulamanız gerekmektedir.3.Bolumu indirdim dosya açılmıyor yardımcı olursanız sevinirim mega ve cloud indirdim açılmadı
İndiriyorum dosyayı dosyaya basıyorum açılmıyor genel sıkıntımı varKurulum dosyasında yazanları harfi harfine uygulamanız gerekmektedir.
Anlatirmisin nasıl açabilirim indirdim dosya açılmadı anlatirmisin Rica etsemmKurulum dosyasında yazanları harfi harfine uygulamanız gerekmektedir.
Dosyanın olmamasının sebebi kurulumu eksik yapmış olmanız. Apk'yı kurduktan sonra oyunu açıp giriş yapın ve logomuzun çıktığı ekranda kısa bir süre bekledikten sonra oyunu kapatın. Logonun olduğu ekranda normalde oyunun dosyaları işlenir ancak bu oyunda dosyaları kendiniz aktarmanız gerektiğinden sadece klasörü oluşturuyor.kurulum dosyasını actım evet ama androıd data denen yer bende cıkmıyor ve cıksada fushıon busınes dosyası yok . oyunun yuklendıgı yerı bulamıyorum normalde uzmanım bu konularda ama dosyalarım androıd den bakıyorum ama nedense cıkmıyor orda cıkması lazım .. oyunu ındırıp acamayan arkadaslar oyun sıkıstırılmıs sekılde gelıyor once oyunu arsıvden cıkarıp ordakı game klosorunu androıd data fushıon busınes adlı klasore yukleyeceksınız sonrasında acılcak dıyorlar ama nedense o klosoru bende henuz bulamadım sız bulursanız banada haber verin
Dosya açılmıyor dosya oyunu Bırak dosya açılmıyorDosyanın olmamasının sebebi kurulumu eksik yapmış olmanız. Apk'yı kurduktan sonra oyunu açıp giriş yapın ve logomuzun çıktığı ekranda kısa bir süre bekledikten sonra oyunu kapatın. Logonun olduğu ekranda normalde oyunun dosyaları işlenir ancak bu oyunda dosyaları kendiniz aktarmanız gerektiğinden sadece klasörü oluşturuyor.
Telefonunun dosya yöneticisi ile halledemiyorsan ZArchiver indirip deneyebilirsin.Dosya açılmıyor dosya oyunu Bırak dosya açılmıyor
Kayıt dosyaları Discord sunucumuza taşındı sunucumuzda #Kayıt dosyalarınız kanalına bakın orada olabilir.2. Bölümün kayıt dosyaları lazım 3.bölüm için forumda bulamadım
Açılmıyor derken yaşadığın sorunu detaylıca dile getirirsen ona göre çözüm sunalım.Hocam bu sezon 2 bende açılmıyor sebebi ne olabilir acaba
2. Sezon acilma ekraninda kaliyor 5 dk durup kapaniyor neden oluyor bilen var mı?Açılmıyor derken yaşadığın sorunu detaylıca dile getirirsen ona göre çözüm sunalım.