D
Depiedrass
Kayıtlı Üye
Ben bulamadım rar dosyası indi çıkarttım ama açılmadı iki dosyadaKurulum notu Android sürümünde var. Bilgisayardan oynuyorsan normal şekilde indirip oynayabilirsin.
Ben bulamadım rar dosyası indi çıkarttım ama açılmadı iki dosyadaKurulum notu Android sürümünde var. Bilgisayardan oynuyorsan normal şekilde indirip oynayabilirsin.
Hayır, her bölümü ayrı ayrı yükleyip oynaman lazım.Bölüm 3 yüklesem bütün bölümler dahil oluyor mu
Kayıt dosyası aktarırsan kaldığın yerden devam edebiliyorsun ama kayıt dosyası ile uğraşmayayım dersen, 2. bölüme başladığında, ilk bölümde neleri seçtiğini soruyor sana. Oyunu silmende de bir sakınca yok. Kayıt dosyaların kalmaya devam eder.Aklıma şey takıldı, şimdi birinci bölümü bitirdim diyelim, ikinci bölüm aynı istatisliklemi devam edecek. Birinci bölümü pc den silsem sorun olurmu. Ben o noktayı anlamadım.
anladım umarım gelir bu arada adım canan başrol kadın olan en güzel oyun bunu buldum o yüzden sordumçok talep gelirse gelir hocam
Kayıt dosyası nasıl aktarabilirimKayıt dosyası aktarırsan kaldığın yerden devam edebiliyorsun ama kayıt dosyası ile uğraşmayayım dersen, 2. bölüme başladığında, ilk bölümde neleri seçtiğini soruyor sana. Oyunu silmende de bir sakınca yok. Kayıt dosyaların kalmaya devam eder.
1.Bölümün sonundan kayıt aldıysan Android'te, Android>Data>AdultOyunCeviri kısmından, Bilgisayar için de C:>AOC kısmından kayıt dosyalarına erişebilirsin. Bölüm 2'ye giriş yapıp oyunun içinden bir kayıt aldığın zaman, bu yazdığım konumlarda bölüm 2'nin dosyası da oluşacak. Bölüm 1'deki kaydı, bölüm 2 klasörüne atacaksın.Kayıt dosyası nasıl aktarabilirim
Direkt olarak yaşadığın sorunu anlatman lazım yardımcı olabilmemiz için. Android'te kurulumu farklı, onu mu yapamadın?Bölüm 3 çalıştıramadım bir türlü yardımcı olabilecek var mı?
saveniz eski sürümden olabilir bazı oyunlar eski saveleri çalıştırmıo hocamDosyaları datadaki yere attım ama oyuna girerken siyah ekranda kalıyor yardımcı olabilecek misiniz?
Mobilde kurulum notuna harfiyen uyman lazım. Oynayamaz, sürekli hata alırsın kurulumu düzgün yapmazsan.Admin 3.bölümü kurdum ama hep bir istasna yoksay sayfası var ya o çıkıyor
Proje içine yer alındığı zaman siteye de eklenir.yapımcı yeni bölümleri çıkartmış v13e kadar siteye eklenecek mi
Notta bir problem yok açıkçası. Telefonundaki not defterin eski sürüm olabilir belki. Aşağıya nottaki yazıyı bıraktım.Aga sen o notu açtın mı adam gibi yazmıyor ki arada hep semboller falan var buraya yazsan