Phoenix
Editör
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.Bölüm 3 rehberi gelecek mi
Fazla istek gelirse değerlendirmeye alınabilir.Bölüm 3 rehberi gelecek mi
Henüz üçüncü sezonu geliştirilmeye devam ediyor.nezaman 4. sezon gelir beklemedeyiz ?
Bu bir hata değil, o ekranda oyun dosyaları işleniyor. Beklemen gerek.Merhaba Android'de 2.sezon baştaki adult oyun cviri kısmında kalıyor çözümü nedir
Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.Oyun başında adult çeviri kısmında 15 dakika bekletiyor sonra oyundan atıyor. Telefonumun 40 GB alanı var. 3 kez denedim oyunu silip tekrar yükledim yine bekletip oyundan attı. Discord kullanmıyorum. Buradan kısaca çözümlerini yazanabilecek var mı
Olmadı maalesef. Başka yolu var mıdır?Data/AdultOyunCeviri içindeki oyuna ait klasörü ve Data/oyunadı.adultoyunceviri.com klasörünü silin. Uygulama verilerini temizleyip oyunu açın sorun büyük ihtimalle çözülecektir.
Bu işlem tüm kayıtlarınızı silecektir bu yüzden klasörleri silmeden önce sadece uygulama verilerini temizlemeyi deneyebilirsiniz.
Hayır, her bölümü ayrı ayrı indirmen gerek.sadece bölüm üçü indirdiğimizde diğer bölümlerde gelecek değilmi
Monica ile var mı diye soruyorsan, iki farklı sahnesi vardı sanırım.merhaba oyunun tamamını bitirenler fred (şöför) ile bir sahne var mı? merak ettim de
evet monica ile biri arabada olan sanırım.. öbürü nedir? yada ne zaman o sahne geliyor hatırlıyor musun?Monica ile var mı diye soruyorsan, iki farklı sahnesi vardı sanırım.
Sokak işlerinin hepsini yapman lazım. Bölüm 2 sonunda veya bölüm 3'te.evet monica ile biri arabada olan sanırım.. öbürü nedir? yada ne zaman o sahne geliyor hatırlıyor musun?