Lunael
Yetkili
3.bölüm ise kurulumu düzgün yaptığınızdan emin olun.Ben oyunu indirdim açıldı da ama oyuna başlar başlamaz hemen n atıyor ve yeterli alanımda var 20 GB neden?
3.bölüm ise kurulumu düzgün yaptığınızdan emin olun.Ben oyunu indirdim açıldı da ama oyuna başlar başlamaz hemen n atıyor ve yeterli alanımda var 20 GB neden?
Kayıt dosyaları duruyorsa sıkıntı olmaz.selam dostlar oyunun ilk sezonunu oynadım bitirdim açıkçası ben bunları yaşayacak ne hak ettim bilmiyorum
ikinci sezonu oyneyecağım ilk sezon dosyasını bilgisayarda tutmama gerek var mı acaba silsem sorun çıkar mı
Hata ekranı geliyor mu?Admin 1 bölümde monicanin ofisinde 2kadini gonderdikten sonra birisi arıyor monicayi orda kalıyor açamıyorum telefonu hiçbir şekilde
teşekkürler peki başka güncelleme bekleyen oyunların save dosyaları duruyorsa silsem daha sonra yeni sürüm geldiğinde kaldığım yerden devam edebilir miyimKayıt dosyaları duruyorsa sıkıntı olmaz
Evet oyunları sildiğinizde kayıt dosyaları silinmez.teşekkürler peki başka güncelleme bekleyen oyunların save dosyaları duruyorsa silsem daha sonra yeni sürüm geldiğinde kaldığım yerden devam edebilir miyim
Bir yerde eksik bir şey yapmışsınızdır. Yoksa sorunsuz açılır.Merhaba oyunu denildigi gibi kuruyorum oyuna giris yapinca bir istisna olustu diyor
Renpy motoronun yeni sürümünden kaynaklı olabilir.Hayır daha 1. Bölüm o yüzden şaşırdım bende yeterli alanda var ama açılır açılmaz oyundan atıyor.
Yeterli alanınız olmayabilir yer açıp tekrar deneyiniz.2. Oyunu telefonuma kuramıyorum 1. Oyunda bir sıkıntı yoktu ama 2. oyunun apk sında oyunun resmi gelmiyor ve kurulurken hata veriyor
60 GB alanım var . Anlatmak istediğim fark buYeterli alanınız olmayabilir yer açıp tekrar deneyiniz.
Eksik indirmiş olabilirsiniz. Tekrar indirip deneyin.60 GB alanım var . Anlatmak istediğim fark bu
Discord sunucumuzdan bakabilirsiniz rehberlere.Bölüm rehberlerinin linki ölmüş, yenileyebilir misiniz veya nereden temin edebilirim?
3 4 kere indirdim bende de aynı sorun var 80 GB boş yer var 1. ve 3. Bölümde sıkıntı yok ama 2 kurulmuyor paketin ayrıştırılmasında sorun oluştu diyoEksik indirmiş olabilirsiniz. Tekrar indirip deneyin.