Kurulum notlarında detaylıca yazıyor tekrar kontrol ediniz.2. Bölüm kurulmuyor yardım edin plsss
Yanlış bir şeyler yapmış olabilirsiniz dosyaları sıfırlayıp tekrar deneyiniz.Bölüm 3ü indirdim yazılanların aynısını yaptım. Bir istina oluştu diyor yoksay diyince hata olup oyunun ana menüsüne atıyor android versiyon çözebilen varmı
Selamlar bölüm 1 Android versiyonunda siyah ekranda kalması normalmi?Yanlış bir şeyler yapmış olabilirsiniz dosyaları sıfırlayıp tekrar deneyiniz.
Detaylıca dediğin tek şey obbye atın diyor onu da yaptım ama sonuç yokKurulum notlarında detaylıca yazıyor tekrar kontrol ediniz.
Yapımcı görsel koymayı unutmuş bu kısımda, yapımcı ile alakalı.Ekli dosyayı görüntüle 10209
Verdiği hata dosyalarda kontrol ettim eksik bir şey yok daha önce böyle bir hata ile karşılaşan varmı?
Linkte bir sorun yok internet bağlantınızı kontrol ediniz.Ya arkadaş ikinci bölümü indirdiğimde hatalı bir şekilde iniyor link mı bozuk ne ya Allah aşkına sinir krizi geçiricem
Peki bu hatayı atlamak için ne yapmam gerekiyorYapımcı görsel koymayı unutmuş bu kısımda, yapımcı ile alakalı.
Kardeşim oyunu oynarken bende karşılaştım bunun sebebi üstsüz biçimde sokağa inmenden kaynaklıdır. Gardroba gidebiliyorsan elbise giy gidemiyorsan sokaktayken direk zamanı ileri sar ve uyu sabah kalktıgında düzeliyor. Elbise giy cık dısarı nedeni ve çözümü budur.Ekli dosyayı görüntüle 10209
Verdiği hata dosyalarda kontrol ettim eksik bir şey yok daha önce böyle bir hata ile karşılaşan varmı?
Bir şey yapamazsın yapımcı düzeltebilir.Peki bu hatayı atlamak için ne yapmam gerekiyor
Şimdi bende şöyle oluyor oyuna başlıyorum seçimleri yapıyorum tam kontrolü bana verecek iken hata geliyor yani ben karakteri daha göremiyorum bileKardeşim oyunu oynarken bende karşılaştım bunun sebebi üstsüz biçimde sokağa inmenden kaynaklıdır. Gardroba gidebiliyorsan elbise giy gidemiyorsan sokaktayken direk zamanı ileri sar ve uyu sabah kalktıgında düzeliyor. Elbise giy cık dısarı nedeni ve çözümü budur.
En alt kata bodruma gidip gardroptan hizmetçi üniformasını giymen lazım sonra yukarı cıkbölüm 3te ev görevlerinde ilerleyemiyorum sebebini bilen var mı böyle diyor sürekliEkli dosyayı görüntüle 10228
bodruma gidemiyorum dostum bettyi kovdurduktan sonra olanlar bu şekildeEn alt kata bodruma gidip gardroptan hizmetçi üniformasını giymen lazım sonra yukarı cık