Lunael
Yetkili
Depoda paket nerede bulamadım bir türlü yardımcı olabilecek var mı?
Depoda paket nerede bulamadım bir türlü yardımcı olabilecek var mı?
hemen deneyelim
Aylink linkleri nasıl geçilir?Reis, oyun linkine ulaşamıyorum. ***** reklamları bıktırdı artık. Nasıl giriliyor?
Aynen adamı bir türlü dövemedimMarket derken adamı dövmeye mi kast ediyorsunuz?
Adamın yüzündeki her yere basın o sayede dövebilirsiniz.Aynen adamı bir türlü dövemedim
Belli bir tarih yok.aga sonu kötü bitti vicky güvenmiştim lan yeni bölüm tahmini ne zaman çıkar.
Nicole yardım sahnesinde dokulen esyalara basmıyor
ben de basamiyorum yerde elmalar filan var yarım saattir uğraşıyorum ne yapabilirimNicole yardım sahnesinde dokulen esyalara basmıyor
Düzgün sırayla basmanız gerekiyor, ilk olarak doğru meyveye basmanız lazım. Deneye deneye geçebilirsiniz.ben de basamiyorum yerde elmalar filan var yarım saattir uğraşıyorum ne yapabilirim
Düzgün sırayla basmanız gerekiyor, ilk olarak doğru meyveye basmanız lazım. Deneye deneye geçebilirsiniz
Yine her yere tıklamayı denediniz mi?markette biraz süte ihtiyacım var diyor süt olan dolaba tıklıyorum almıyor ayrılmıyor da ordan ne yapmam lazım
Exe dosyasından oyunu başlatamıyor musunuz?linkteki setup dosyasını indiriyorum , güvenlik duvarını da kapatıyorum ama dosya yüklenmiyor.Neden acaba?
Rica ederiz, iyi oyunlar.Sorun benden kaynaklıymış. Yanlış dosyayı indiriyormuşum. Çeviri için teşekkürler.