reis nasıl indirdin ya ben indiremiyorum linkere tıklıyorum boyuna başka siteler reklamlar vs açılıyoroyunu indirdim açarken giriş yapa basıyorum hata veriyor internet bağlantısı yok diyor ama var açılmıyo ?
Cloud linkleri sıkıntılı şuan ama diğer linkleri deneyebilirsiniz.reis nasıl indirdin ya ben indiremiyorum linkere tıklıyorum boyuna başka siteler reklamlar vs açılıyor
Bilgisayar dan oynuyorsanız login sorunundan kaynaklı olabilir.oyunu indirdim açarken giriş yapa basıyorum hata veriyor internet bağlantısı yok diyor ama var açılmıyo ?
Login sorunundan kaynaklanıyor olabilir.Aynı hatayı alıyorum
Login sorunu var bazı oyunlar da ondan bu hatayı alıyorsunuz.indirdim oyunu girmeye kalktığımda hata veriyor yoksay ve kapat seçeneni var kapatmak zorunda kalıyorum Cloud tan inidirdim
Çözümü yok muLogin sorunu var bazı oyunlar da ondan bu hatayı alıyorsunuz.
10. Bölüm çıktı ama daha türkçesi siteye eklenmedi.Yeni bölüm çıktı mı ?
Pc de oynuyorsanız login sorunu ile karşılaşıyor olabilirsiniz.agalar giriş sorunu var oyunda
Çözümü yokmu peki?Pc de oynuyorsanız login sorunu ile karşılaşıyor olabilirsiniz.
PC de oynuyom cloud dan indirdim çözümü yoksa silicem varsa söyler misin? Yada bir guncelleme işlemi düzeliyor?Pc de oynuyorsanız login sorunu ile karşılaşıyor olabilirsiniz.