Family Matters Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Family Matters Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 9
T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
umarım çözülür oynamak istiyordum

Leão Frosty

Leão Frosty

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu Oyun 3 Yil dir yeni bolum u cikmiyor buyuk ihtimalle birakti Yapimcisi guzel bir oyundu ama maalesef ki terk edilmis olabilir

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hiç sks sahnsi yok sadece blowjob sahneleri var ve aşırı boş geldi bana yinede karakterler güzel yapılmıştı bu yüzden sonuna kadar oynadım devamı yapılıyor mu bilmiyorum bir kaç yorum gördüm bırakıldığı hakkında ama umarım devam ediliyorsa içine sks sahneside eklerler .

V

Vsryj

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ilk sahnelerden birinde marketten cikamadim ekranda dokunmadik bir yer kalmadi😂😂😂

Goshawk

Goshawk

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hikayesi ve olay örgüleri çok iyi ancak uzun zamandır güncelleme almamış, muhtemelen yapımı bırakıldı yada askıya alındı, renderları gayet iyi ama animasyonlarını yeterli bulmadım ben. Yarım da olsa hikayesini merak edenler için kesinlikle tavsiye ederim.

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Hikayesi ve olay örgüleri çok iyi ancak uzun zamandır güncelleme almamış, muhtemelen yapımı bırakıldı yada askıya alındı, renderları gayet iyi ama animasyonlarını yeterli bulmadım ben. Yarım da olsa hikayesini merak edenler için kesinlikle tavsiye ederim.
baktım şimdi yabancı bi siteden en son 2 ay önce güncelleme almış ama bu siteye her şey geç geliyor doğal olarak. ayrıca oyunun taglarında animated yazmıyor muhtemelen resimlerin ileri geri slaytlarından ibaret.

Üst Alt