MRainb0w
Yetkili
İnternette oynanış videoları veya yazılı rehberleri olabilir onlara da bakabilirsiniz.
Bendede aynı sorun meydana geldı nasıl giderilecekoyunu yeni indirdim, oyun açılma ekranında nick ve parolayı girdip enterladıktan sonra hata veriyor, hata bildire basınca hiç bir şey olmuyor . ne kadar tekrarlasamda aynı sorunla karşılarşıyorum oyuna giremiyorum
Net bir tarih yok.update
• Linke tıklayın.İndirme linkine bir türlü geçmiyor sürekli go linke geri dönüyorum
Bazı oyunlar düzeltildi bazı oyunlar ise güncellemeler geldikçe düzeltilecek.internete bağlı olmama rağmen her yüklediğim oyunda internete bağlı değilsiniz sorunu almaktan bıktım bir çözüm bulun artık 3 oyundan 2 si açılmıyor
12.02.2022son güncellemeyi ne zaman aldı
Mallesef yapımcı oyunu bırakmış yakında konu etiketi değişir.agalar sanırım devamı gelmeyecek.. walktrough ararken bir iki sitede abondoned diye uyarılar vardı link vermek doğru olmaz belki diye yamadım
Discord sunucumuza katılarak bilgi alabilirsiniz.Oyunun hikayesi güzel midir ? Açıklamadan hiçbir şey anlamadım. Birisi spoiler vermeden özet geçebilirse süper olur.