eskisini sil gitsin knka bi işe yaramıyo her türlü baştan indiriyosun ve sen sormadan söyleyeyim maalesef önceki save dosyan çalışmıyor baştan başlaman gerekiyor. anca birileri oyunun bittiği yere kadar gelip save alacak da buraya veya dc grubuna atacak da öyle. ama popüler oyun yapan çıkar illa.Yeni sürümü geldiği zaman güncelleme işi nasıl oluyor eski sürüm yüklü iken yeni çıkanı üstüne mi yüklemem gerekiyor aydınlatabilir misiniz çok sevinirim
senden kaynaklı olabilir hocam bende takılmadı hiç.en sevdıgım oyun hıkayesı anımasyonu kız cesıtlılıgı falan badıkten sonra en ıyı oyun benım ıcın. tek soru anımasyonlar sırasında takılıyor donuyor gıbı hıssettırıyor bu benden kaynaklıdır belkı bılemem ama efso oyun herkes oynasın. bölüm sekizde yenı kızlar eklenecek kesın cunku hıkaye hastanede baslayacak gıbı bır wıbe aldım...
Sistem yetersizdir belki bilmem ama cinsellık ıcın oynamıyorum oyunları hikayesi sarıyorsenden kaynaklı olabilir hocam bende takılmadı hiç.
android üzerinden oynuyorum ve savelerim tıkır tıkır çalışıyor, sorun sende büyük ihtimalle. eski save ile devam ettim her şeyim duruyordu.eskisini sil gitsin knka bi işe yaramıyo her türlü baştan indiriyosun ve sen sormadan söyleyeyim maalesef önceki save dosyan çalışmıyor baştan başlaman gerekiyor. anca birileri oyunun bittiği yere kadar gelip save alacak da buraya veya dc grubuna atacak da öyle. ama popüler oyun yapan çıkar illa.
güncelleme geldiğinde eski saveler çalışmaz genelde bu çok yaygın bi problem sende nasıl çalışıyor ilginç olan oandroid üzerinden oynuyorum ve savelerim tıkır tıkır çalışıyor, sorun sende büyük ihtimalle. eski save ile devam ettim her şeyim duruyordu.
ufak kurcalamalarla halledilebilen bir şey olmuyor diye savelerinizi hiç etmeye gerek yok, kurcalayın azgüncelleme geldiğinde eski saveler çalışmaz genelde bu çok yaygın bi problem sende nasıl çalışıyor ilginç olan o
Yeni bölümü geldi mi acaba en son oynadığım da ana karakter ya bıçaklaniyor du yada vuruluyorduİçerik ayı etkinlikleri genelde yılda 2 defa yapılıyor. Tahmini olarak eylül kasım ayları arası diyebiliriz.
hayır ama yüzde 80de falandı galibaYeni bölümü geldi mi acaba en son oynadığım da ana karakter ya bıçaklaniyor du yada vuruluyordu