Çıktı mı yenisi hocam0.8 çıktı seriden çevirelim lütfen sitede aşırı popüler olan 2-3 oyundan biri sonuçta
evet yabancı sitelerde varÇıktı mı yenisi hocam
bitirdik bile bir solukta çok acayip şeyler oldu çokevet yabancı sitelerde var
Link var mı.bitirdik bile bir solukta çok acayip şeyler oldu çok
ben yabancı siteden indirip oynadım. onumu soruyorsun ?. sorduğun o ise zaten eternum v08 yazarsan çıkar. şimdi yabancı site ismi vermem doğru olurmu bilmiyorum buradan sanaLink var mı.
Haftasonu yayınlanacak Türkçesi.0.8 çıktı seriden çevirelim lütfen sitede aşırı popüler olan 2-3 oyundan biri sonuçta
iyi bari unutmustum tekrar baslamis olurum hemHaftasonu yayınlanacak Türkçesi.
Seçimler aşağı yukarı aynı istersen hazır bı kayıt atabilirizTüm kaydım gitmiş baştan başlatıyor ne diyorsunuz?
En son vurulmuştum orda finallemişti hazır varsa 0.8den başlasın ??Seçimler aşağı yukarı aynı istersen hazır bı kayıt atabiliriz
O hediye neden alınmamalı?hikaye zaten dallanıp budaklanmıyor tek yapman gereken kızların hepsine olumlu cevaplar vermek tüm kadınların pozitif durumda olduğu bi save atarsanız makbule geçer cidden ve tabi kurucunun verdiği hediyenin alınmamış olması lazım
O hediye neden alınmamalı?
harbiden neden almıyoruz o hediyeyi. işkillendirme insanları. çık açıklaO hediye neden alınmamalı?