Eternum Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Eternum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.7.5
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
0.7 sürümü çıkmış, ben daha 0.6'yı bile oynamadım. açıkçası finale kadar beklemek istiyorum, 1.0 final olur herhalde.

S

soulreaver1244

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Türkçe çevirisi ne zaman yayınlanır tahmini?

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
genelde final yapmamış oyunları oynamam ama bu oyun baya övülüyor final yapmasına daha var mı indirip oynayıp bitirip 1 sene sonra tekrar indirmek istemiyorum.

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
En son Alex kendisine daire tutuyordu, biz de onun evine ziyarete gittimizde babası eve geliyordu ve bizi yakalıyordu buradan mı devam ediyor ? Yükledim ve oynadığınız için teşekkürler dediği kısımda save almışım ama ilerleme olmuyor, baştan mı başlamam gerekiyor ?

yasuo3162

yasuo3162

Eternum Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
En son Alex kendisine daire tutuyordu, biz de onun evine ziyarete gittimizde babası eve geliyordu ve bizi yakalıyordu buradan mı devam ediyor ? Yükledim ve oynadığınız için teşekkürler dediği kısımda save almışım ama ilerleme olmuyor, baştan mı başlamam gerekiyor ?
ben de aynı yerde kaldım ama save dosyalarını falab silmişim. Save dosyalarını bana atar mısın rica etsem eski sürümün o babasının geldiği kısım

Kekwox

Kekwox

Kayıtlı Üye
Kredi
6$
ben de aynı yerde kaldım ama save dosyalarını falab silmişim. Save dosyalarını bana atar mısın rica etsem eski sürümün o babasının geldiği kısım
Save den devam etmeye çalışınca traceback hatası veriyor. Bende bu yüzden baştan başlayıp skip atarak oynadım yeni sürümü. Sana da aynısını tavsiye ederim.

FatihEyicil

FatihEyicil

Kredi
0$
Yetkililer neden ilgilenmiyor acaba ?

KaanGNS

KaanGNS

Kredi
0$
Saçma sapan bir hata yüzünden oyuna giriş yapamıyorum maksimum cihaz sınırı da neyin nesi oluyor

Üst Alt