Eternum Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Eternum Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.8
S

sexicanavar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ne zaman yayinlanacak yenisi başka sitelerde var ama güvenmiyorum riskli

S

sexicanavar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hikaye zaten dallanıp budaklanmıyor tek yapman gereken kızların hepsine olumlu cevaplar vermek tüm kadınların pozitif durumda olduğu bi save atarsanız makbule geçer cidden ve tabi kurucunun verdiği hediyenin alınmamış olması lazım
Knk sen full buradasın her yorumda görüyorum

KaanGNS

KaanGNS

Destekçi Plus
Kredi
0$
Uzun zamandır çevirileri severek takip eder ve satın alırdım ama en son aldığım aşırı kötü çoğu sahne eklenmemiş bile demek AOÇ gerçekten bitmiş çok üzücü 😒

S

sexicanavar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bilmiyorum resmi oynanış rehberinde almayın diyor. finali etkiliyodur muhtemelen.

takılıyoz knka
Knk bişi sormak istiyorum bu oyunlara kaldığımız yerden nasıl devam ediyoruz dosya felan diyorlar sana zahmet etmezsem anlatirmisin

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Knk bişi sormak istiyorum bu oyunlara kaldığımız yerden nasıl devam ediyoruz dosya felan diyorlar sana zahmet etmezsem anlatirmisin
aylar sonra yeni çıkmış bir oyunda kaldığın yerden devam etmek istiyosan kaldığın yere kadar oynayıp save almış birinden save dosyası alman lazım çünkü çoğu oyunda güncelleme aldıktan sonra eski saveler bozuluyor

H

Haguru123

Destekçi Plus
Kredi
0$
0.7.5 üzerine ek sahneler eklenmiş mi yoksa sadece düzenleme ve mini update edilmiş hali mi ona göre alacağım hemen :D

D

dijibig

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
7.5 gemi ile adalara gitmeden önceki son bölümdü sanırım. hazırlık yapılmıştı. onun üzerine çok gelişme var bence, hemde çok :D eternum konusuylada mizahıylada hiç pişman etmez. eğer beklentin sahne ise o da var 3 sahne sanırım. ama hikaye iyi. illa al demem ne beklediğini bilmiyorum. benim konusu ve mizahı hoşuma gidiyor gerisi zaten var.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bir endingi gelmedi aşırı övülen oyunları sevmiyorum bunuda denemek istiyorum ama endingsiz denemeyeceğim umarım biterde denerim .ayrıca karakterler anime karakteri gibi animeye ön yargım yok ama özellikle adult oyunlarda tercih etmem

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bir endingi gelmedi aşırı övülen oyunları sevmiyorum bunuda denemek istiyorum ama endingsiz denemeyeceğim umarım biterde denerim .ayrıca karakterler anime karakteri gibi animeye ön yargım yok ama özellikle adult oyunlarda tercih etmem
bu oyun bitmez knka bekleme boşuna adam sadece patreon'dan aylık 50k dolar civarı kazanıyor. 1.0 olunca 2.sezona geçer. anime karakteri gibiden kastın honey select oyunları muhtemelen, eternum açık ara o türün en iyisi o yüzden oynamanı öneririm.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
bu oyun bitmez knka bekleme boşuna adam sadece patreon'dan aylık 50k dolar civarı kazanıyor. 1.0 olunca 2.sezona geçer. anime karakteri gibiden kastın honey select oyunları muhtemelen, eternum açık ara o türün en iyisi o yüzden oynamanı öneririm.
dediğim gibi being a dik tarzı 6 ayda 1 yılda hikayeyi devam ettiren bitirmeyen oyunları maalesef sevmiyorum bana bitmiş hikaye lazım bitmezsede sorun değil oynayamayız olur biter .teşekkürler

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
dediğim gibi being a dik tarzı 6 ayda 1 yılda hikayeyi devam ettiren bitirmeyen oyunları maalesef sevmiyorum bana bitmiş hikaye lazım bitmezsede sorun değil oynayamayız olur biter .teşekkürler
Ne demek istediğini anlayabiliyorum her bir bölüm için aylar yıllar beklemek işkence gibi. Koskoca milyar dolarlık bilgisayar oyunları bile en fazla 5 yılda çıkarken bı yetişkin oyununun 5 yıl surmesi çok can sıkıcı haklısın. Ancak oyunun anime tarzı oynarken hiç rahatsız etmiyor. Zaten adam öyle bir hikaye yazmış ki benim diyen film bile bu kadar merak uyandirmiyor.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ne demek istediğini anlayabiliyorum her bir bölüm için aylar yıllar beklemek işkence gibi. Koskoca milyar dolarlık bilgisayar oyunları bile en fazla 5 yılda çıkarken bı yetişkin oyununun 5 yıl surmesi çok can sıkıcı haklısın. Ancak oyunun anime tarzı oynarken hiç rahatsız etmiyor. Zaten adam öyle bir hikaye yazmış ki benim diyen film bile bu kadar merak uyandirmiyor.
doğrudur ben oynamadığım için bu tarz abartmalar bana boş geliyor ama oynasaydım hak verirdim teşekkürler yinede.

B

Basiliks123

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
adult oyun hiç bir filmden iyi olamaz benim için o yüzden demi

adult oyun hiç bir filmden iyi olamaz benim için o yüzden demiştim
Çocukluğundan beri film izleyen birisi olarak film senaryolarının kliselestigini ve en iyi ihtimalle birkaç filmin senaryosunun karma hale getirilmis versiyonunu sunabilecegini düşünüyorum. Ancak hangi film olursa olsun sana yarım saat sonraki sahneyi ve filmin sonunu söyleyebilirim. Oysa bu oyunda bı sonraki sahneyi bile tahmin edemiyorsun.

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Çocukluğundan beri film izleyen birisi olarak film senaryolarının kliselestigini ve en iyi ihtimalle birkaç filmin senaryosunun karma hale getirilmis versiyonunu sunabilecegini düşünüyorum. Ancak hangi film olursa olsun sana yarım saat sonraki sahneyi ve filmin sonunu söyleyebilirim. Oysa bu oyunda bı sonraki sahneyi bile tahmin edemiyorsun.
ne desem boş dostum oynamadığım için birşey diyemem oynamayıda final yapmadan düşünmüyorum ve herkesin düşüncesi farklıdır elbet ama filmler benim için daha kaliteli daha ulaşılamaz o yüzden bana abartı geliyor bu söylemler

T

tunahan.43

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ek olarak şunuda diyebilirim bu kadar övülmesi benim için iyi değil gow 2018i bile hikayesini beğenmemiş biriyim yarın öbür gün oynarım beğenmem sırf tahmin edemiyorum diyede bir oyunu seveceğimi sanmam

Son düzenleme:
LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
ek olarak şunuda diyebilirim bu kadar övülmesi benim için iyi değil gow 2018i bile hikayesini beğenmemiş biriyim yarın öbür gün oynarım beğenmem sırf tahmin edemiyorum diyede bir oyunu seveceğimi sanmam
gow'un hikayesi goatıma benziyo zaten knka bu oyunun hikayesi daha iyi

Üst Alt