2 yada 3 sahnede dolaşma var onlar da basit, onun dışında ntr ve cuckold şu anlık yok geleceğini de sanmamOyunda NTR, Cuckold, Sandbox ya da point & click unsuru var mı yoksa seçimlere dayanan dizi tadında oyun mu ?
Dolaşma sahnesi derken, biraz daha detaylandırır mısın rica etsem ?2 yada 3 sahnede dolaşma var onlar da basit, onun dışında ntr ve cuckold şu anlık yok geleceğini de sanmam
örnek olarak oyun içinde yanlış hatırlamıyorsam harry potter parodisi olan bir bölgede çeşitli öğretmenleri ziyaret edebiliyorsun kendi isteğine göre. bir harita oluyor orada çeşitli tıklanabilir yerler oluyor işte kuledir meydandır vs. orada dolaşabiliyorsun. ama bu tarz şeyler çok az hatta bu verdiğim örnek dışında gelmedi aklıma.Dolaşma sahnesi derken, biraz daha detaylandırır mısın rica etsem ?
Goat zirvedeki çer çöpü süpürüp hakettiği yere tekrardan oturacakBüyük bir aksilik çıkmazsa 24 Temmuz'da yeni bölüm (0.6) çıkıyor
Emaneti olan adult oyun tahtını geri almaya geliyorGoat zirvedeki çer çöpü süpürüp hakettiği yere tekrardan oturacak
5-6 ay sonra da siteye gelir artıkBüyük bir aksilik çıkmazsa 24 Temmuz'da yeni bölüm (0.6) çıkıyor
Daha yayınlanmadı resmi sürüm. Yukarıda da yazdığım gibi, bir aksilik çıkmazsa 24 Temmuz'da yayınlanacak. Çeviri ne zaman gelir emin değilimyeni güncelleme ne zaman gelir yapımcı paylasmış sanırım :/
Tekrar alman gerekecek.0.5 versiyonunu yanında 2 oyun ile birlikte 2 dolara almıştım 0.6 versiyona erişimim olacak mı tekrar satın alım gerekecek mi
İndirdiğiniz yerde bir exe dosyası da olacak onu da indirip aoc ve exe uzantılı dosyayı aynı klasöre atacaksın oyunu da exeden yönetici olarak çalıştırbu aoc uzantılı dosyayı nasıl kurabilirim nasıl açabilirim?
bu oyun bi noktada yapımcının ilk oyunu olan once in a lifetime'a bağlanır mı acaba merak ediyorum o oyunun sonlarında karakterlerden biri eternum için para biriktiriyorum yakında çıkacak falan diyordu. ve fantastik ögeler içeren bir oyundu bu oyun da bi sanal gerçeklikten fazlasıdır muhtemelen.Ekli dosyayı görüntüle 14624Eternumun 0.6 Sürümü 27 temmuzda patreon abonelerine kademe kademe çıkacak 22 Ağustosda da herkese açılacak Türkçesi ne zaman gelir bilemeyiz ama çok uzun süreceğini düşünmüyorum. Bu bölüm oyunun dönüm noktası olacak baya bir şey öğreneceğiz şimdiden heyecanlıyım bakalım bizi neler bekliyor
Oialt ın o sahnesi kısaca basit bir göndermeydi. Yapımcı yeni oyunu için tanıtım yapıyordu ufak ufak. İlk soruna gelirsek de, iki oyun da aynı evrende geçiyor ama birbirine bağlanma olasılığı düşük. Belki birkaç gönderme görürüz oialt ile ilgilibu oyun bi noktada yapımcının ilk oyunu olan once in a lifetime'a bağlanır mı acaba merak ediyorum o oyunun sonlarında karakterlerden biri eternum için para biriktiriyorum yakında çıkacak falan diyordu. ve fantastik ögeler içeren bir oyundu bu oyun da bi sanal gerçeklikten fazlasıdır muhtemelen.