H
hardery
Kayıtlı Üye
eyvallah reis sağolasınİndirdiğiniz yerde bir exe dosyası da olacak onu da indirip aoc ve exe uzantılı dosyayı aynı klasöre atacaksın oyunu da exeden yönetici olarak çalıştır
eyvallah reis sağolasınİndirdiğiniz yerde bir exe dosyası da olacak onu da indirip aoc ve exe uzantılı dosyayı aynı klasöre atacaksın oyunu da exeden yönetici olarak çalıştır
Oialt ın o sahnesi kısaca basit bir göndermeydi. Yapımcı yeni oyunu için tanıtım yapıyordu ufak ufak. İlk soruna gelirsek de, iki oyun da aynı evrende geçiyor ama birbirine bağlanma olasılığı düşük. Belki birkaç gönderme görürüz oialt ile ilgili
Eternum'un bir oyundan çok daha fazlası olduğu oyun içerisinde gösteriliyor zaten. Ben de senin gibi düşünüyorum. Oialt konusunda ise birkaç gönderme, alıntı falan görebiliriz ama diğer mc nin eternum mc si ile bir araya gelip ona yardım etmesi zor gibi. Ha "olsa güzel olur mu?" Bence de güzel olurduiki oyunu da full oynamış olduğunu varsayarak spoilerlı bir mesaj bırakıyorum
eternum belli ki bi oyun değil bir şekilde gerçek dünyaları ve o dünyalardaki bazı canlıları hapsetmişler mesela once in a lifetime'da büyülü bir kitap vardı aşırı güçlü belki ona bağlanır? sonuçta bir şeyler olması lazım ki mantıklı bir açıklaması olsun. ben böyle bir şey bekliyorum açıkçası. belki eternum'un sonralarında ilk oyundaki mc görünür ve eternum'daki mc'ye yardım eder falan. böyle şeyler güzel olurdu.
bende satın alıcam çıktığı gibiYeni sürüm çıktı umarım yakında Türkçe'ye çevrilir bu sefer paketi alicam baya bekledim ...
bende satın alıcam çıktığı gibi
ne paketi arkadaşlarYeni sürüm çıktı umarım yakında Türkçe'ye çevrilir bu sefer paketi alicam baya bekledim ...
Çıktı ama daha Türkçe'ye çevirilmedi0.6 çıkmadı mı
Onu düzeltmeyi unutmuşum, şimdi düzelttim. Güncelleme geldi, çeviriliyor.bu oyun neden betaya geldi yeni bölüm mü çevriliyor? sürüm hala 5.0 o yüzden soruyorum.
Pazartesiye kadar eklenmiş olur.Ne zaman eklenecek ona göre alacağım.
Çevirmen Türkçesi olacak tabii ki, oyun 'Türkçe Oyunlar' kategorisinde zaten, yapay zeka ile çevrilmezyapay zeka çevirisi olmayacak değil mi? Mackenzie
Linkler tekrar güncellendi.oyun düzeltilince buraya yazarmısınız