Devamı reis ne zaman gelirDEVIL61 0.5 sürümü son çıkan sürüm zaten.
Yapımcıya bağlı bir durum.Devamı reis ne zaman gelir
Eyvallah. Güzel oyundu sürükleyici Ellerinize sağlıkYapımcıya bağlı bir durum.
Teşekkür ederiz iyi oyunlar.Eyvallah. Güzel oyundu sürükleyici Ellerinize sağlık
Evet, oyunda mod var.efendim oyun da mod var mı?
İnternet bağlantınız sıkıntı var mı acaba veya kullandığınız uygulamanın tüm izinleri açık mı?Takip etmeme rağmen güncellendiğinde bildirim almıyorum takip edince başkası yorum yapınca bildirim geliyor oda kafası eserse ben anlamadım bu işi
Pc ise Windows, Iphone harici telefonlar için Android belirtilen linklerden birine tıklayınız o sizi ilkinde 5 saniyelik bir reklama yönlendirecek ardından butona bastığınızda yeni bir sayfa açılacak açılan sayfayı kapatınız ve tekrar 5 saniye bekleyiniz ardından tekrar butona basınız ve sizi indirmek istediğiniz oyunun dosyasına götürecek.Link sürekli telegram a geçiş yapıyor, nasıl indiricez bu oyun7
Yapımcı güncelledi ve şuan son sürümün türkçe çevirisi sitemiz de bulunmaktadır.yapımcı oyunu güncellendi mi? güncellediyse +kaç dakika eklendi oyuna acaba
yapımcı oyunu güncellendi mi? güncellediyse +kaç dakika eklendi oyuna acaba
Oyunu oynamadığımdan yeni sürümün uzunluğunu bilmiyorum.Yapımcı güncelledi ve şuan son sürümün türkçe çevirisi sitemiz de bulunmaktadır.