Diğer karakterlerin hikayesini ilerletmeyi deneyebilirsin.Arkadaşlar burda kaldım kapıya tıklıyorum oraya şuanda gidemem diyor
Hepsini bitirdimDiğer karakterlerin hikayesini ilerletmeyi deneyebilirsin.
Oyun buga girmiş olabilir, eski bir kayıt dosyasına dönmeyi deneyiniz ya da gece gündüz döngüsü ile oynayınız.Hepsini bitirdim
Görev bir kızla Avm'ye gitmek ile alakalı mı?Avmye nasıl gideceğim nerede AVM bulaamadım
Tüm karakterlerin hikayesini ilerlettiğiniz halde böyle diyor ise buga girmiş olabilir. Gündüz gece döngüsünü ilerletmeyi deneyin belki çözülür.Ekli dosyayı görüntüle 11358Megan'ın hikayesini ilerletememem nornaml mi? Tüm karakterlerle olan olay örgümü hallettim ama böyle bir problem ortaya çıkıyor.
Tüm karakterlerin hikayesini ilerlettiğiniz halde böyle diyor ise buga girmiş olabilir. Gündüz gece döngüsünü ilerletmeyi deneyin belki çözülür.
Oyunu oynamadığım için bilemiyorum malesef ama dediğim gibi buga girmiş olabilir ya da güncellemenin sonuna gelmişte olabilirsiniz.Oyunu en baştan ilerletmeme rağmen olamadı. Hikaye akışını çok etkiliyor mu buradan sonrası acaba?
Nedeni AVM ye gitmemiş olmammmış. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.Tüm karakterlerin hikayesini ilerlettiğiniz halde böyle diyor ise buga girmiş olabilir. Gündüz gece döngüsünü ilerletmeyi deneyin belki çözülür.
Sorun yok rica ederim iyi oyunlar.Nedeni AVM ye gitmemiş olmammmış. Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın.
Bir karakteri beklerken tüm oyun kitleniyor mu?jessicayı beklerken nasıl oyun oynayacaz bilen var mı ?
Oyunda galeri bugu olduğunu sanmıyorum. Hileden açılmıyor mu?Galeri de 8 ve 9. sayfalarla ilgili bir bug mu var nasıl açılıyor bilen var mı?
Hayr 7 sayfa açılıyor 8 ve 9 kapalı tekrar hile ile deneyince açılacak bir şey yok diyorOyunda galeri bugu olduğunu sanmıyorum. Hileden açılmıyor mu?
Oyunu oynamadığımdan bilemiyorum ama bir soruşturayım.Hayr 7 sayfa açılıyor 8 ve 9 kapalı tekrar hile ile deneyince açılacak bir şey yok diyor
teşekkür ederimOyunu oynamadığımdan bilemiyorum ama bir soruşturayım.