Lunael
Yetkili
Rica ederim.teşekkür ederim
Rica ederim.teşekkür ederim
Discord sunucumuza katılıp kayıt dosyalarınız kanalına bakabilirsiniz.sezon 2 bölüm 6ya kadar olan kayıt dosyalarım silinmiş bulabileceğim bir yer var mı
Oyun ayarlarından ses açık mı diye kontrol ediniz.Oyunda seslendirme var diyor ancak bende hiç ses gelmiyor nedeni nedir.
İkisi birbirine bağlantılı. Sezon 2, 1'in devamı oluyor. Bu yüzden ilk olarak sezon 1'i indirip oynayacaksınız.sezon 1 ve sezon 2 farklı hikayelere mi sahip yoksa direkt sezon 2 yi mi indirmeliyim ilk defa oynicam
eski save dosyamı aktarıcamda acaba nereye kaydoluyor saveler
Rica ederim.teşekkürler
Özel görev sorunu yaşayanların bunu yapması lazım;Ekli dosyayı görüntüle 11724burda Elizabeth haric hepsinde ozel gorev yapman gerek diyor Elizabeth`de Dewam Edecek diyor suan nereye gitmem gerek bilmiyorum her yere tikliyorum bisey olmuyor aksam ustu 1 kez mutfaktaki bardag`a tikladim Emma diye biriyle tanistik o kadar simdi ne yapcam bilmiyorum
Sezonlar iki farklı linkte konuda göründüğü üzere. 1. Sezonu bitirdikten sonra 2. sezonu indirmeniz gerekmekte.Sezon 2 bölüm8 olması 1. Sezonu bitirdikten sonra direk oynayamayacağım anlamına mı geliyor
ingilizce mi oynadınız. Türkçe çeviriyi bekliyoruz. Ama daha gelmedi.Evet, ''Inceton Games'' hazırladığı 9.bölüm baya sınırları zorlayan bölüm oldu. Tam 10 kadın karakterin aynı anda olduğu çılgın render ve animasyonlarla dolu bir parti düzenlemişler ve sadece bununla da kalmıyor gizli içerikleriyle dolu bağımsız hikayeleri de ayrı ayrı yerlere saklamışlar. Oyunu oynarken bile sizi yorduğunu hissediyorsunuz ki; baş karakter bile buna espirili bir sözle cevap da veriyor. O anda baya güldüğümü söylemeliyim. Bu sefer baya büyük çaplı bir çalışma var ve oyunun boyutu 16 gb ulaşıyor.
En sonunda bunca zamandır oyunda yaşanılan gizemli olaylara bir açıklık getirmişler.Ancak bu bazı ilginç hikayelerinde kapısını aralayabilir.Bu konuda ne yapacaklarını merak ediyorum.''Inceton Games'' parti gösterisi bu zamana kadar yapılmış tüm ''Visual Novel'' oyunlarında en tuhaf ve en ilginç şeylerden biri olabilir. Artı olarak bu çalışma onları zirveye çıkarıyor ve bu ekipten daha çok ilginç şeyler beklemem hususunda beni meraklandırıyorlar.