Lunael
Yetkili
Cihazınızdan dolayı yavaş algılıyor olabilir. Biraz bekleyiniz.Giriş yap tuşu çalışmıyor demek istedigim
Cihazınızdan dolayı yavaş algılıyor olabilir. Biraz bekleyiniz.Giriş yap tuşu çalışmıyor demek istedigim
Menüyü açarak kayıt alabilirsiniz.Android sürümünde kayıt edilmiyor tuş yok
Menüyü açarak kayıt alabilirsiniz.
- Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
- Sola Kaydırma: Geri sarar.
- Sağa Kaydırma: Atlama modunu
Menüyü nasıl açacağım açılmıyor söylediğiniz şekildeMenüyü açarak kayıt alabilirsiniz.
- Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
- Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
- Sola&Sağa Kaydırma: Hızlı menüyü açar-kapatır.
- 2 Kere Sola&Sağa Kaydırma: Oyun menüsünü açar.
İki kere sağa ya da sola kaydırmayı deneyiniz.Menüyü nasıl açacağım açılmıyor söylediğiniz şekilde
Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.İki kere sağa ya da sola kaydırmayı deneyiniz.
Dediğim gibi hızlıca 2 kere sağa ya da sola yaparsanız menünün açılması lazım.Aşağı Kaydırma: Arayüzü gizler.
- Sağa Kaydırma: Atlama modunu açar.
Bu üçü çalışıyor ama diğer ikisi olmuyor iki defa sağa ya da sola kaydırmam menüyü açmıyor ya da sadece sola sağa kaydırmam hızlı menüyü açmıyor ne yapmam lazım
Yoksaya basınca geçilmiyor mu?böyle bir hata alıyorum neden olabilir ?
I'm sorry, but an uncaught exception occurred.
While running game code:
File "renpy/common/000statements.rpy", line 569, in execute_call_screen
Exception: ui.interact called with non-empty widget/layer stack. Did you forget a ui.close() somewhere?
Stack was
Oyun açılırken direkt not defterine atıyor .Yoksaya basınca geçilmiyor mu?
Hatayı yazılımcımıza bildirdim en kısa sürede dönüş yapacağım.Oyun açılırken direkt not defterine atıyor .
Teşekkürler.Hatayı yazılımcımıza bildirdim en kısa sürede dönüş yapacağım.
İnternet bağlantınızda sorun var.Teşekkürler.
Evet şu an herkesin erişimine açık durumdadır.Oyun beta dan çıktı mı?
Merhaba Avm de... öglenden sonra gideceksinsezon 1 de bu hikayenin devam edebilmesi için diğer karakterlerin görevlerini ilerletmen lazım diyor sıkıntu şu ki herkesin görevi nerdeyse bitti ve tıkandı oyun ve 7 kızdan 6sı gözüküyor 7.kız nerde ?