S
Silinen üye 28892
Sabah, Öğle, Akşam ve Gece Olmak üzere 4 Vakit var. Onu da oyunun ipucusuna göre değiştiriyorsun.Oyunda zamanı ileri alma gibi bir seçenek varmı
Sabah, Öğle, Akşam ve Gece Olmak üzere 4 Vakit var. Onu da oyunun ipucusuna göre değiştiriyorsun.Oyunda zamanı ileri alma gibi bir seçenek varmı
Zamandan kastın sabah öğle akşam gece gibi ileri almak ise evet var.Oyunda zamanı ileri alma gibi bir seçenek varmı
Nasil oluyorZamandan kastın sabah öğle akşam gece gibi ileri almak ise evet var.
Sağ üst köşede ipucu butonunun yanında >> işareti var ona basınca atlıyor zamanNasil oluyor
Kanka bı ben göremedim herhalde o ipucu tuşunuSağ üst köşede ipucu butonunun yanında >> işareti var ona basınca atlıyor zaman
İpucu diye yazıyor zaten, onun yanındaKanka bı ben göremedim herhalde o ipucu tuşunu
Özel görev vardır onlardan birini yapmanız lazım ilerlemesi için.ben yeni sürümü indirdim parti gününden ileri gidemedim, bütün karakterlerde devam edecek yazıyor. Acaba benim mi bir şey yapmam lazım yoksa bu kadar mı sürüm ?
Kanka orda hiç bişey yazmiyo. Bomboş orasıİpucu diye yazıyor zaten, onun yanında
Telefondan mı oynuyorsun? Ss atar mısın ?Kanka orda hiç bişey yazmiyo. Bomboş orası
Telefondan oynuyorum. SS attım ama boyutu büyük dediTelefondan mı oynuyorsun? Ss atar mısın
Boyutunu bir siteden küçültüp öyle atar mısın? Nasıl olmaz aklım almadı şimdi. S1'i mi oynuyorsun ? Başlarda mısın ?Telefondan oynuyorum. SS attım ama boyutu büyük dedi
Sende hiç bir tuş yok. S1 kayıt dosyasından değilde S2yi direkt açmayı denedin mi ?
S2Yi YUKleDİM Zaten. Acaba clouddan indirdiğim için mi böyleSende hiç bir tuş yok. S1 kayıt dosyasından değilde S2yi direkt açmayı denedin mi ?
Ben pcden oynuyorum oyunu indirirken fark ettim exe dosyasını da ayrıca indirmem gerekiyormuş. Telefon için nasıl bilmiyorum, dilersen indirdiğin yeri tekrar kontrol et yada discourd sayfasında araştır.S2Yi YUKleDİM Zaten. Acaba clouddan indirdiğim için mi böyle
Discorda da yazdım, ipucu tuşuna bas diyorlarBen pcden oynuyorum oyunu indirirken fark ettim exe dosyasını da ayrıca indirmem gerekiyormuş. Telefon için nasıl bilmiyorum, dilersen indirdiğin yeri tekrar kontrol et yada discourd sayfasında araştır