Echoes of Lust'un içinde bulunduğu paket satıştan kalkmıştır.Sezon 2 için hangi paketi almalıyım yazmıyor oyunun ismi hiçbirinde sanırım
Maalesef, herhangi bir tarih yok.oyun herkese ne zaman açılacak net bir tarih var mı ?
Rica ederim.tamam teşekkür ederim
Son 24 saatte çok kişi indirdiğinden dolayı kısa süreliğine erişim engeli veriyor. Çözüm yolu var ama. İlk önce indireceğiniz dosyayı sağ üst taraftan drive'a ekliyorsunuz. Ondan sonra drive'ı açıyorsunuz ve eklediğiniz dosyaya sağ tıklayıp kopya oluştur diyorsunuz. Sonra oluşan kopyaya sağ tıklayıp indir diyorsunuz. Uzun görülebilir ama 1-2 dk sürmüyor yapması. Kota uyarısı verdiğine bunu deneyebilirsiniz.Bu 1. sezonun google drive linki bende mi sıkıntılı kota aşıldı diyor eğer bendeyse nasıl düzeltebilirim
Linklerde bir problem yok. Doğru alternatife tıkladığınıza emin misiniz?cloud'ta dosya yok diyor indirdiğimde
exe. dosyasını indirmeyi unutmuşsun sanırım.cloud'ta dosya yok diyor indirdiğimde
Discord Sunucumuz'a katılarak #Yardım kanalından ya da Forum sitemizde ki Yardım Bölümü'nden konu açarak yardım alabilirsiniz.Mağazaya Sophie nin yanına gittim. Sonra da Sophienin neden kızgın olduğunu bulmami istedi ama hiç bişey yapamıyorum, eve gidiyorum kimseyle konuşamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim
Discord linki alabilir miyimDiscord Sunucumuz'a katılarak #Yardım kanalından ya da Forum sitemizde ki Yardım Bölümü'nden konu açarak yardım alabilirsiniz.