G23
Kayıtlı Üye
Oyunu nasıl oynuyorsun peki ezbere mi ? Görev listende yok, kafana göre takılıyorsun o zaman.Discorda da yazdım, ipucu tuşuna bas diyorlar
Oyunu nasıl oynuyorsun peki ezbere mi ? Görev listende yok, kafana göre takılıyorsun o zaman.Discorda da yazdım, ipucu tuşuna bas diyorlar
Zor olmalı Azmine hayran kaldım ama yinede. Dilersen tekrar indir başka siteden tekrar kurG23 , bir şekilde buluyodum ama şimdi tikandim
Banshee diye bisey vardi sanırımTürk yapımı oyun varmı
Varda oynama sıkılırsın, ne renderları ne de animasyonları bir şeye benzemiyor ucuza kaçmışlar hep. Roman tarzı oyun oyna onlardan iyiTürk yapımı oyun varmı
Oyun eksik inmiş. Anti-virüs programınız varsa onu kapatın ve Defender'ı devre dışı bırakın tekrardan indiriniz. Hızlı indirmek için ise IDM'yi kullanabilirsiniz.ilk sezonu sorunsuz oynadım ama ikinci sezonda dosyayı rar dan çıkartamıyorum bu gün 2 kere yükledim her açmaya çalıştığımda tanılama iletileri hatası ve arşiv biçimi tanılamıyor veya arşiv hatalı uyarısı aldım 3 5 farklı yol denedim ama açılmıyor bide oyunları hızlı indirmek için yöntem söylerseniz lütfen ben megadowloader kullanıyorum baya yavaş
IDM ücrettlimi ve IDM kurduktan sonra gdrive da birlikte aç üzerinden mi kullanıcağım bide ne ara mesaj yazdımda geri dönüş yapttınızOyun eksik inmiş. Anti-virüs programınız varsa onu kapatın ve Defender'ı devre dışı bırakın tekrardan indiriniz. Hızlı indirmek için ise IDM'yi kullanabilirsiniz.
Crack yapabilirsiniz youtube'da baya bir video var. Kurduktan sonra hangi tarayıcı kullanıyorsanız eklentiyi kuruyorsunuz ve indire bastığınız anda IDM ile indirmeye başlıyor.IDM ücrettlimi ve IDM kurduktan sonra gdrive da birlikte aç üzerinden mi kullanıcağım bide ne ara mesaj yazdımda geri dönüş yapttınız
Güncelleme oraya kadarmış demek ki, bitmiş yani kısacası.2. Sezonda Emma dan sonra ilerlemiyor ipucu kalmadı
Bizlik bir problem yok maalesef. Son 24 saatte yoğun bir şekilde indirildiği için kota dolmuş. Diğer linkler sorunsuz çalışmaktadır. İyi oyunlar.1.sezon pc drive link düzeltebilir misiniz.
Bu özel görevleri nasıl yapıyoruz? İpucu kısmında özel görev yazıyor sadece, ne yapmamız gerektiğinden bahsetmemiş.Özel görev vardır onlardan birini yapmanız lazım ilerlemesi için.
Mesela Amy için olayların devam etmesi için özel görevleri yerien getirmen gerekiyor. Atıyorum Soppie ile görevlerini tamamlamış olmalısın. Benden tavsiye sana bi kadına odaklan onun görevlerini bitir sonra başka kadının görevine geç. Unutma bir kadın ile birlikte olmadan görev bitmiş sayılmıyor yani çakan kadar dewamke.Bu özel görevleri nasıl yapıyoruz? İpucu kısmında özel görev yazıyor sadece, ne yapmamız gerektiğinden bahsetmemiş.
Normalde özel görev her karakter için geçerli. Bir defa uyuyup uyandığınızda özel olarak o görev kendiliğinden devreye giriyor zaten. Sıkıntı yaşanmaması lazım.Bu özel görevleri nasıl yapıyoruz? İpucu kısmında özel görev yazıyor sadece, ne yapmamız gerektiğinden bahsetmemiş.
Gece odasına git, sonra oyun seni kendi odana yönlendirecek pc de oyun oynarken Jessica senin odana gelecek sonra olaylar gelişecek.Screenshot jessicanın bu görevinde kaldı odasına gidiyorum her gece ama hiç bir şey olmuyor hep aynı şey yaşanıyor