G23
Kayıtlı Üye
Siğer yan görevleri tamamlama çalış o zamankanka geliyo sonrasında chloe ile olaylar falan yaşanıyor ama yinede görev bitmiş olarak gözükmüyor asla
Siğer yan görevleri tamamlama çalış o zamankanka geliyo sonrasında chloe ile olaylar falan yaşanıyor ama yinede görev bitmiş olarak gözükmüyor asla
Chloe ile değil Jessica ile sahne yaşaman gerekiyor. Yanlış seçenekleri seçtiğin için görev ilerlemiyorkanka geliyo sonrasında chloe ile olaylar falan yaşanıyor ama yinede görev bitmiş olarak gözükmüyor asla
Sabah okula gittiğinde havuza tıklayacaksınız.Agalar mobilden oynuyorum Amy havuzun başında olucak görevinde kaldım ne yapmam gerekiyor
Rica ederim, iyi oyunlar.Eyvallah kral
Discord üzerinden beni ekleyip, size istediğiniz ses dosyasını atabilirim. ! H S Λ N#0703.oyunun içindeki okul sahnesindeki müzigi nereden bulabilirim bilen var mı ? shazam la denedim farklı bir müzik cıkartıyor
Buraya Tıklayarak, Discord sunucumuza katılıp, #yardım kanalından destek alabilir ya da Forum sitemizde ki yardım bölümüne göz atabilirsiniz isterseniz konu da açabilirsiniz. Yardım Bölümü'ne gitmek için tıklayın.Amy nin görevinde bu güçlerle beraber Tom'un şansı yok partiye gidip onunla ilgileneceğim diyo o görevi geçemedim
Echoes Of Lust 2.Sezon Extra içerik kodu ' yoga 'dır.extra içerik kodu nedır acaba
Daha güncellenmedi. O resimler, oyunun ön izlenimleri.İnsta hesabınızda s02e07 geldi demişsiniz nasıl ulaşabailiriz?
Sabah vakti okula gidip, havuza tıklayın.Öğlen vakti havuz sahnesinde Amy e tıkladığımda onunla şuan konuşmana gerek yok ama görevde öğlen vakti havuzda konuşmak gerekiyor, bug mı var anlamadım ilerleyemiyorum, bitiren var mı oyunu? Diğer karakterlerin hikayeleri bitti bu arada