2. sezonun hemen hemen sonuna kadar geldi güncelleme yani ilerledi.Oyunda ilerleme mi oldu yoksa çeviri güncellemesi mi
Amy hikayesinde takılı kaldim tom a günunu gostermek icin partiye git diyo ama hicbisey bulamiyorum yardimci olurmusunuz
Discord sunucumuza katılarak #yardım bölümünden destek alabilirsiniz ve #kayıt-dosyalarınız bölümünden kayıt dosyası var mı diye bakabilirsiniz.arkadaşlar bir önceki sürümün kayıt dosyası var mı ? kayıt dosyamda sıkıntı var baştan başlamak istemiyorum
Net bir tarih yok.Ne zaman çıkıcak betadan bilgisi olan varmı
İşin kötüsü Betadan çıkış Tarihide belli değil geçen Temmuz ayı içerik haftasından süresi bitti bidaha betaya aldılar (15oyunu) sonra 2 ayrı paket satın aldım ertesi gün herkese açıldı Tarihi belli olmayan beta satın almayacağım. Emeğiniz boş kalmamalı fakat süresini bilmeden aldığım için 1 gün kalmış süreye 2 paket aldım ve ertesi gün herkese açıldı Umarım bunun çözümünü bulursunuz başarılar dilerim.Çık artık be betadan çatladık.
Haklısın bu konuda en azından tarih verebilirler ki oynayan arkadaşlarda o tarihi bekleyebilir ya da paket satın alan üyelerde ona göre alışveriş yapabilirler. Sizin durum biraz talihsiz olmuşİşin kötüsü Betadan çıkış Tarihide belli değil geçen Temmuz ayı içerik haftasından süresi bitti bidaha betaya aldılar (15oyunu) sonra 2 ayrı paket satın aldım ertesi gün herkese açıldı Tarihi belli olmayan beta satın almayacağım. Emeğiniz boş kalmamalı fakat süresini bilmeden aldığım için 1 gün kalmış süreye 2 paket aldım ve ertesi gün herkese açıldı Umarım bunun çözümünü bulursunuz başarılar dilerim.
Oyunların betadan çıkıp, herkesin erişimine açılması en az 1 ay sürüyor.Bazen bu beta hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor bari sayaç olsaydı
Yardımı, Forum'un Yardım bölümünden ya da Discord sunucumuza katılarak alabilirsin. Discord sunucumuza katılmak için tıklaAmy hikayesinde tom a günunu gostermek icin partiye git diyo yardimci olurmusunuz