Bu oyun şu anda Beta aşamasındadır, erişebilmeniz için FILF - S.E.I. - B.H. - T.O. - E.O.L Türkçe Beta Erişimcisi ya da Destekçi Plus üyeliğiniz olması gerekmektedir.Arkadaşlar ben üye olmama rağmen indirme linkleri gözükmüyor ne yapmam lazım
Ortalama 2 saat kadar sürüyor.Yeni sürümün oynanış süresi ne kadar?
Linkler içon giriş yap diyor ama ben giriş yaptım zaten linkler acilmiyor nedenn?Ekli dosyayı görüntüle 4402
GENEL BAKIŞ
Üç güzel kadınla yaşayan bir adamı kontrol ediyorsun. Oldukça sıradan bir hayat yaşıyorsun... Okula gidiyorsun, ev işlerini yapıyorsun, üniversiteye gidiyorsun, oyun oynuyorsun, televizyon izliyorsun. Ve sonra, aynı günü tekrar ve tekrar yaşamaya başlıyorsun, ve... Aniden hayatın artık o kadar da sıradan olmamaya başlıyor.
Paylaşılan Tarih: 17.01.2021
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: Sezon 1 Final - Sezon 2 Bölüm 3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC (Sezon 1) : 2.38 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 1) : 1.02 GB
Oyun Boyutu PC (Sezon 2) : 2.01 GB
Oyun Boyutu APK (Sezon 2) : 663 MB
Oynanış Videosu: Youtube
Oyun Konuları
3dcg, Animated, Big ass, Big tits, Cosplay, Dating sim, Footjob, Handjob, Male protagonist, Masturbation, Milf, Oral sex, Point & click, Romance, Sand box, School setting, Sleep sex, Titfuck, Twins, Vaginal sex, Voyeurism
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Echoes of Lust oyununu çalıştırın.
SEZON 1 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
SEZON 2 İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD - GDRIVE
ANDROID
MEGA - CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 2871 Ekli dosyayı görüntüle 2872 Ekli dosyayı görüntüle 2873 Ekli dosyayı görüntüle 2874 Ekli dosyayı görüntüle 2875 Ekli dosyayı görüntüle 2877 Ekli dosyayı görüntüle 2878 Ekli dosyayı görüntüle 2879 Ekli dosyayı görüntüle 2880
Çünkü bu oyun şu an betada. Oynayabilmek için Destekçi Plus üyeliğiniz veya Beta erişiminiz olması gerekiyor.Linkler içon giriş yap diyor ama ben giriş yaptım zaten linkler acilmiyor nedenn?
Oyun şu anda betada indirmek için beta erişiminiz ya da destekçi paketiniz olması gerekiyor.Indirmek icin giris yap veya kayit ol diyor ama ben zaten giris yaptim. Ne yapmam gerekiyor anlamadim
Belli bir tarih veremiyoruz.Betadan ne zaman çıkar?
Oyun şu anda betada oynamak için beta erişimi ya da destekçi paketinizin olması lazım.Oyunu indiremiyorum yardım edebilirmisiniz lütfen
Oyun betada indirebilmek için destekçi plus üyeliğinin olması gerekirOyunu indiremiyorum yardım edebilirmisiniz lütfen
Beta erişim paketleri oyunlar betadan çıkana kadar destekçi paketi ise 1 ay kullanılıyor.Türkçe beta yı aldığımızda süresiz mi oluyor yoksa 1 ay mı kullanabiliyorum ?
Net tarih veremiyoruz3.bölüm ne zaman betadan çıkar?