Steve Rogers
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
Son olarak oyun erişime açık mı şuan indirince girilmiyor ya hani bazen?Evet, bundan sonraki güncellemelerde eğer ki oyun 3.sezona geçmemişse hep sezon 2'yi indirerek devam edeceksiniz.
Son olarak oyun erişime açık mı şuan indirince girilmiyor ya hani bazen?Evet, bundan sonraki güncellemelerde eğer ki oyun 3.sezona geçmemişse hep sezon 2'yi indirerek devam edeceksiniz.
Şu an açık evet girebilirsiniz.Son olarak oyun erişime açık mı şuan indirince girilmiyor ya hani bazen?
1'i bitirdikten sonra 2'yi de yüklemen gerekiyor, 2. sezon için.Ben şimdi sezon 1 i indirirsem 2 yide mi yüklemek gerekiyor yoksa 1 den devam ediyor mu
Bölüm 3 ten direkt başlama şansım var mıdır ? Son bölümden save duruyor ama merak ettim.
evet bende anlamadım 2 bölüm oynadım 3 yok ?
TürkçeOyunu şu an direk indirsem türkçe mi yoksa ingilizce mi oynayacağım?
Cihazınızda alan açıp tekrar deneyiniz.Mega dan oyunu indirdim ama yüklerken uygulama yuklenemedi diyo
"Aoc" olması lazım.Kasanın şifresini bilen var mı
Coutney'in doğum tarihi diyo knk"Aoc" olması lazım.
Bu oyunda kasa yok başka bi oyunla karıştırıyorsunuz sanırım 1013 ü deneyiniz tahmin ettiğim oyunsa.Coutney'in doğum tarihi diyo knk
Şu anki sürümde mevcut değil güncellemelerle eklenecektir oyun şu anlık bitti yani.sophie salıncak sahnesinden sonra ne yapıcaz yardım edin bütün karekterlere devam edecek yazıyor