E
eneskobar
Kayıtlı Üye
Zamanı nasil durdurduğunu bulsak iyi olurduIlk sezon 2.ye göre daha iyiydi
Zamanı nasil durdurduğunu bulsak iyi olurduIlk sezon 2.ye göre daha iyiydi
Ya bir şey sormak istiyorum hepsi devam edecek diyor ama akşam Amy evinde parti oluyor aktif görevler 6 7 diyor ama 6 gzkyo ve Amy yazmıyorİlk kez bir oyun tavsiye ediyorum size. Oynayın. Memnun kalma garantisi
2 sezon görenler 7 diyor ama ben 6 yapmışım ve gece Amy evinde parti var ama karakter ler devam edecek diyor Amy nasıl yapıyoruzDeluca gelse de senin pp de ki güzelliği bir daha görsek.Bu arada 2 sezon güzel fakat baya kısa
Oyunda bug var yeni sürümüyle düzeltilmiş olmalı fakat içerik yok diye eklemedik tam bir yeni sürümde düzelecektir. Şu an yazanların hepsini yapıp 6 bulduysan öyledir.Ya bir şey sormak istiyorum hepsi devam edecek diyor ama akşam Amy evinde parti oluyor aktif görevler 6 7 diyor ama 6 gzkyo ve Amy yazmıyor
Peki ya ne zamana kadar düzelecek bu bug oyun yarıda kaldıOyunda bug var yeni sürümüyle düzeltilmiş olmalı fakat içerik yok diye eklemedik tam bir yeni sürümde düzelecektir. Şu an yazanların hepsini yapıp 6 bulduysan öyledir.
Oyunda içerik olarak bug yok yani 7'de 6 yaptıysan zaten tamamlamışsındır. 6 varken 7 görünüyordur sadece. Bir sonraki güncellemeyle düzelir.Peki ya ne zamana kadar düzelecek bu bug oyun yarıda kaldı
İki görev yaptım sonra hikaye devam edecek yazdı ne Nicole/ne Jessica karakteri ile birşey olduOyunda içerik olarak bug yok yani 7'de 6 yaptıysan zaten tamamlamışsındır. 6 varken 7 görünüyordur sadece. Bir sonraki güncellemeyle düzelir.
Aga şöyle oluyo 7 kişiden 6 sı gözüküyor sadece tam tersi değil yani. Sanırım o son kişi de Amy fakat partide fln onunla konuşamıyoruz ve şuan bildiğin oyun yarıda kaldıOyunda içerik olarak bug yok yani 7'de 6 yaptıysan zaten tamamlamışsındır. 6 varken 7 görünüyordur sadece. Bir sonraki güncellemeyle düzelir.
Aynen benimde öyle kaldıAga şöyle oluyo 7 kişiden 6 sı gözüküyor sadece tam tersi değil yani. Sanırım o son kişi de Amy fakat partide fln onunla konuşamıyoruz ve şuan bildiğin oyun yarıda kaldı
Oyun orada bitiyorAynen benimde öyle kaldı
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz yardım edilecektir ilk defa böyle bir sorun duydum çünkü.2.sezonu yeni indirdim 1.sezondaki save dosyasını 2. sezona aktardım kaldıgım yerden devam edıyor fakat hiç görev yok hiç bir karaktere le iletişime geçemiyorum sorunu nedir ?
kanka ne zaman çıkar sezon 2 bölüm 3 çıktı yeni 23 aralıkta gelmedi hala, güzel hikayeli oyun bu oyun.Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bildirirseniz yardım edilecektir ilk defa böyle bir sorun duydum çünkü.
Çevirisi yapıldığı zaman yüklenecektir net bir tarih veremiyoruz.kanka ne zaman çıkar sezon 2 bölüm 3 çıktı yeni 23 aralıkta gelmedi hala, güzel hikayeli oyun bu oyun.