CumaLee
Kayıtlı Üye
Oyun şu an betada erişmek için Beta erişimi ya da Destekçi plus almanız gerekiyor.İndirme linki yok
Oyun şu an betada erişmek için Beta erişimi ya da Destekçi plus almanız gerekiyor.İndirme linki yok
Oyun şu an betada erişmek için Beta erişimi ya da Destekçi plus almanız gerekiyor.Nasıl indireceğim
Çok değişen bir şey yok, Beta süreçleri bittiğinde artık 2 oyun yerine 4-5 oyuna erişiyorsunuz. Ayrıca bunun en büyük nedenlerinden biri anlam bozuklukları ve yazım yanlışlarını düzeltmek için artık eskisi kadar zaman ayırmıyoruz. Bu da daha fazla Türkçe oyun çıkartmamıza yarıyor. Yani çok değişen bir şey yok, 6-7 gün süre uzadı ama çıkardığımız Türkçe oyunlar çoğaldı.Daha önce beta için erişim almışlığım sonra destekçi plus alarak size destek olmaya çalışmışlığım var güzel bir site olduğunuzu düşünüyorum ama öncede iki maksimum üç hafta olan beta sürelerini bu kadar uzatmanız bence hiç hoş olmadı sonuçta herkesin alım gücü belli ve insanlar elinden geldiğince size destek olmuyor çalışıyor zaten
Eskiden en fazla bir hafta oyunlar betada kaliyordu simdi en az 20 gun kaliyor 1 aydir bekliyorum cikartin artik
Olay tamamen bundan ibaret en güzel açıklama burda yazıyor.Çok değişen bir şey yok, Beta süreçleri bittiğinde artık 2 oyun yerine 4-5 oyuna erişiyorsunuz. Ayrıca bunun en büyük nedenlerinden biri anlam bozuklukları ve yazım yanlışlarını düzeltmek için artık eskisi kadar zaman ayırmıyoruz. Bu da daha fazla Türkçe oyun çıkartmamıza yarıyor. Yani çok değişen bir şey yok, 6-7 gün süre uzadı ama çıkardığımız Türkçe oyunlar çoğaldı.
Ekranı 2 kere sola ya da sağa kaydırınız.Oyunun menü, kaydetme, geri gitme gibi tuşları bi tek bende mi gözükmüyo ne kayıt yapabiliyorum ne bi şey androidden oynuyorum
Yok olmadı kaydedemedim oyunu ve oynadım da baya telefonu kapadım açtım oyun da dondu tamamen kapattım oynadığım o kadar yerde boşa gittiEkranı 2 kere sola ya da sağa kaydırınız.
Bölüm 3 ten direkt başlama şansım var mıdır ? Son bölümden save duruyor ama merak ettim.Olay tamamen bundan ibaret en güzel açıklama burda yazıyor.
Yalnız bu oyunun içinde olduğu paket, geçtiğimiz ayın 18'inde beta olarak sunuldu, ve bu ayın 5'inde erişime açıldı. Yani aslında 3 hafta bile kalmadıDaha önce beta için erişim almışlığım sonra destekçi plus alarak size destek olmaya çalışmışlığım var güzel bir site olduğunuzu düşünüyorum ama öncede iki maksimum üç hafta olan beta sürelerini bu kadar uzatmanız bence hiç hoş olmadı sonuçta herkesin alım gücü belli ve insanlar elinden geldiğince size destek olmuyor çalışıyor zaten
Oyun şuan erişime açıldı mı?Yalnız bu oyunun içinde olduğu paket, geçtiğimiz ayın 18'inde beta olarak sunuldu, ve bu ayın 5'inde erişime açıldı. Yani aslında 3 hafta bile kalmadı
Evet, bundan sonraki güncellemelerde eğer ki oyun 3.sezona geçmemişse hep sezon 2'yi indirerek devam edeceksiniz.Ben sezon 1 sezon 2 yi önceden oynamıştım. Güncelleme geldi şimdi sezon 2 yi mi indirmem lazım kaldığm yerden gitmek için?
Teşekkür ederim.Evet, bundan sonraki güncellemelerde eğer ki oyun 3.sezona geçmemişse hep sezon 2'yi indirerek devam edeceksiniz.