Lunael
Yetkili
Açılış resim ekranından sonra mı atıyor? Yoksa oyunun ana menüsünde mi?Arkadaşlar mega dan falan indirdim kurdum ama oyun açılmıyor yardımcı olur musunuz
Açılış resim ekranından sonra mı atıyor? Yoksa oyunun ana menüsünde mi?Arkadaşlar mega dan falan indirdim kurdum ama oyun açılmıyor yardımcı olur musunuz
İnternetinde bir problem olabilir veya cihazının yeterli özellikleri olmayabilir.Ya duvar grafisi var ya sigara içen hatun orda kalıyor çok bekliyorum ama ana menüye bile gelmiyor
Çok ufak bir güncelleme aldı sırası geldiği zaman güncellenir.Güncelleme istiyoruz lütfen.
Ah bir de guncelleme gelseefsane...
Devamı dana çevrilmedi.Devamının linki varmı
Net bir tarih veremiyoruz.sürüm 0.4 ün çevirisi ne zaman gelir ?
3. Bölüm sonunda bitiyor mu oyun ?
Dostum eğer bulduysan banada söyler misin?Bu oyuna benzer aynı bu resimdeki kadın oradada vardı başlık bizim ana karakter kaza geçiriyordu sonra öteki tarafta melekle tanışıyordu sonra bir şans veriliyordu üvey kız kardeşi mafyaya bulaşıyordu bu da kütüphaneden bulduğu hipnotize eden bir kitapla hipnotize ediyordu falan bilen var mı ismini ?
Oyunun adı Betrayed olabilir.Dostum eğer bulduysan banada söyler misin?
Tanımını yaptığı oyun Ya Betrayed Ya da Girl House olmalı. En çok benzeyen onlar.Buradan baktım fakat Demon Boy daki modele benzetemedim ya da gösterilen kısımlarda yok sanırım.