Lunael
Yetkili
Kendi ekibimiz çeviriyor merak etmeyin. Sadece çeviri yayın tarihlerimiz belli değil.çevrilmeye başlanmadıysa ben bugün çevirmeye başlayım , bitince size gönderirim çevrilmiş dosyaları diyecektim.
Kendi ekibimiz çeviriyor merak etmeyin. Sadece çeviri yayın tarihlerimiz belli değil.çevrilmeye başlanmadıysa ben bugün çevirmeye başlayım , bitince size gönderirim çevrilmiş dosyaları diyecektim.
Katılıyorum0,42 versiyonunu oynadım. Uzunluk olarak çok uzamamıştı ama hikayesel olarak yine bir şeyler vardı. Yapımcısı çok yavaş yapıyor ve az iş yapıyor. Bu oyunun tamamlanması yıllar alır.
0,42 versiyonunu oynadım. Uzunluk olarak çok uzamamıştı ama hikayesel olarak yine bir şeyler vardı. Yapımcısı çok yavaş yapıyor ve az iş yapıyor. Bu oyunun tamamlanması yıllar alır.
Yapımcıdan yapımcıya güncelleme süreleri ve çalışma süreleri değişebiliyor. Bazı yapımcılar bunu ana iş olarak görürken bazıları ise sadece hobi olarak görüyor.Katılıyorum
No more secrets, High Rise Climb oyunlarına bakabilirsin.Slm the deluca family gibi evde geçen oda oda gezdiğimiz başka oyunlar var mı acaba bu oyunları çok sevyrm şimdiden teşekkürler
Man of The House, Timestamps bu iki oyunu oynayabilirsiniz.Slm the deluca family gibi evde geçen oda oda gezdiğimiz başka oyunlar var mı acaba bu oyunları çok sevyrm şimdiden teşekkürler
Görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatınız.Oyunu on dakika oynadım. Ardından tekrar açmak istediğimde the sandbox at is being used by different application please select a diffent sandbox location or try again later hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Oyunu birden fazla kere açmaya çalıştığınız için bu hatayı alıyorsunuz.Görev yöneticisinde turbo yazan programları kapatınız.
Net bir tarih yok.güncelleme ne zaman gelecek
Tüm linkler çalışıyor. Eğer yönlendirici sitenin reklamlarını geçemiyorsan nasıl geçildiğini internet üzerinden "Ay link nasıl geçilir?" diye aratarak bulabilirsin.linkler çalışmıyor yadım lütfen
Beta paketi mağazadan kaldırıldı. Yakın zamanda herkese açılacaktır ama net bir tarih veremeyiz tabi.Beta dan ne zaman çıkar?