Muhtemelen erişim ayında güncelleme alıcaktır.Devamı ne zaman gelcek sanırım bu betaydı
Google Drive linkleri çalışmıyor, farklı alternatif deneyin.Dostlar Google Drive'dan indirmeye kalktığımda "Erişime ihtiyacınız var" bildirimi alıyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen ?
Erişim ayı ne zaman yeniyim bu konulardaMuhtemelen erişim ayında güncelleme alıcaktır.
Erişim ayı dün yani 8 Şubat tarihinde başladı. Son gelişmelerden haberdar olmak istiyorsanız Discord sunucumuza katılabilirsiniz.Erişim ayı ne zaman yeniyim bu konularda
1 Saatte diyebiliriz.Oyunu oynanış süresi ne kadar acaba tahmini 45 dk mı yoksa fazlamı
Cihazla ilgili bir problem olabilir. Açılması biraz zaman alıyor. Telefonu yeniden başlatıp, önbelleği temizledikten sonra tekrar giriş yapmayı deneyin.Oyun siyah ekranda kalıyor acaba neden böyle oluyro
Discord sunucumuzda bulunan #oyun kanalına sorarsanız diğer üyelerimiz yardımcı olabilir.Bu oyuna benzer aynı bu resimdeki kadın oradada vardı başlık bizim ana karakter kaza geçiriyordu sonra öteki tarafta melekle tanışıyordu sonra bir şans veriliyordu üvey kız kardeşi mafyaya bulaşıyordu bu da kütüphaneden bulduğu hipnotize eden bir kitapla hipnotize ediyordu falan bilen var mı ismini ?
Hangi platformdan oynuyorsunuz?Arkadaşlar ben indirdim kurdum ama açılmıyor oyun baya bekledim müzik ses var ama duvar grafitiden başka bişey yok bu sorunu nasıl çözebiliriz bilen var mı
Ufak bir güncelleme gelmiş 0.33 sürümüne güncellenmiş ama hata düzeltme tarzındadır hikayenin fazla ilerlediğini düşünmüyorum.Bunun devamı geldimi?
Bitirmistim daha önce devamı geldiyse tekrar başlıca